Site icon Glasul.info

Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, pentru romani de ce ar fi?

Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

Dupa cum multa lume probabil deja stie acest lucru, guvernul german a interzis exploatarea gazelor de sist pana in anul 2021, demonstrand prin aceasta decizie ca a luat act de opozitia puternica a opiniei publice si ingrijorarea acesteia fata de consecintele grave ale unor eventuale poluari.

In Romania, alegerea lui Klaus Johannis a fost o supriza de proportii uriase si acum multa lume, cel putin peste sase  milioane de cetateni romani isi pun sperantele in deciziile sale viitoarele, iar poate una dintre cele mai importante este problema gazelor de sist.

 Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, pentru romani de ce ar fi?

Daca reducem prin analogie problema gazelor de sist, gasind o solutie similara cu cea din Germania si tinand cont bineinteles si de faptul ca Johannis este de etnie germana, atunci solutia ar trebui sa fie tot una “nemteasca.
Numai la noi in Romania, sorosistii se dau cu fundul de pamant si urla impotriva celor care nu sunt de acord cu exploatarea gazelor de sist, acuzanadu-i adeseori de rusofilie. Cercetatori din tot mai multe tari au efectuat studii care releva ca dezvantajele exploatarii gazelor de sist sunt mai multe si mai urate decat ne-am putut vreodata inchipui, ba chiar s-a demonstrat in unele cazuri ca nu se justifica aceste exploatari nici macar din punct de vedere economic, investitiile fiind uneori aproape de limita in care nu se mai obtine nici un profit.
 
Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, atunci pentru romani de ce ar fi?
 
Note
——
[1]http://www.nasul.tv/2014/07/05/si-germania-interzice-gazele-de-sist/
[2] http://www.money.ro/nemtii-nu-vor-gaze-de-sist_1262069.html
[3]http://www.vremeanoua.ro/germania-interzice-exploatarea-gazelor-de-sist-la-pungesti-americanii-continua
[4]http://www.capital.ro/guvernul-german-mentine-interdictia-pentru-fracturarea-hidraulica.html
Exit mobile version