RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, pentru romani de ce ar fi?

Print Friendly, PDF & Email

Dupa cum multa lume probabil deja stie acest lucru, guvernul german a interzis exploatarea gazelor de sist pana in anul 2021, demonstrand prin aceasta decizie ca a luat act de opozitia puternica a opiniei publice si ingrijorarea acesteia fata de consecintele grave ale unor eventuale poluari.

In Romania, alegerea lui Klaus Johannis a fost o supriza de proportii uriase si acum multa lume, cel putin peste sase  milioane de cetateni romani isi pun sperantele in deciziile sale viitoarele, iar poate una dintre cele mai importante este problema gazelor de sist.

 Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, pentru romani de ce ar fi?

Daca reducem prin analogie problema gazelor de sist, gasind o solutie similara cu cea din Germania si tinand cont bineinteles si de faptul ca Johannis este de etnie germana, atunci solutia ar trebui sa fie tot una “nemteasca.
Numai la noi in Romania, sorosistii se dau cu fundul de pamant si urla impotriva celor care nu sunt de acord cu exploatarea gazelor de sist, acuzanadu-i adeseori de rusofilie. Cercetatori din tot mai multe tari au efectuat studii care releva ca dezvantajele exploatarii gazelor de sist sunt mai multe si mai urate decat ne-am putut vreodata inchipui, ba chiar s-a demonstrat in unele cazuri ca nu se justifica aceste exploatari nici macar din punct de vedere economic, investitiile fiind uneori aproape de limita in care nu se mai obtine nici un profit.
 
Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, atunci pentru romani de ce ar fi?
 
Note
——
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline