libris.ro

Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, pentru romani de ce ar fi?

Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, pentru romani de ce ar fi?

Dupa cum multa lume probabil deja stie acest lucru, guvernul german a interzis exploatarea gazelor de sist pana in anul 2021, demonstrand prin aceasta decizie ca a luat act de opozitia puternica a opiniei publice si ingrijorarea acesteia fata de consecintele grave ale unor eventuale poluari.

In Romania, alegerea lui Klaus Johannis a fost o supriza de proportii uriase si acum multa lume, cel putin peste sase  milioane de cetateni romani isi pun sperantele in deciziile sale viitoarele, iar poate una dintre cele mai importante este problema gazelor de sist.

 Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, pentru romani de ce ar fi?

Daca reducem prin analogie problema gazelor de sist, gasind o solutie similara cu cea din Germania si tinand cont bineinteles si de faptul ca Johannis este de etnie germana, atunci solutia ar trebui sa fie tot una „nemteasca.
Numai la noi in Romania, sorosistii se dau cu fundul de pamant si urla impotriva celor care nu sunt de acord cu exploatarea gazelor de sist, acuzanadu-i adeseori de rusofilie. Cercetatori din tot mai multe tari au efectuat studii care releva ca dezvantajele exploatarii gazelor de sist sunt mai multe si mai urate decat ne-am putut vreodata inchipui, ba chiar s-a demonstrat in unele cazuri ca nu se justifica aceste exploatari nici macar din punct de vedere economic, investitiile fiind uneori aproape de limita in care nu se mai obtine nici un profit.
 
Daca pentru nemti nu sunt bune gazele de sist, atunci pentru romani de ce ar fi?
 
Note
––

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info