Vorbim de chiori in tara orbului!
Intr-adevar, de ceva timp s-a creat sentimentul ca PSD este partidul mostenitor al fostului partid comunist roman(PCR). Dar la origine, aproape toate partidele romanesti actuale s-au desprins din FSN, grupare care dorea sa continuie politica si linia ideologica a comunismului. Insasi Traian Basescu s-a autodefinit drept comunist in timpul unei confruntari televizate cu Adrian Nastase, pe atunci contracandidatul sau la functia de presedinte al Romaniei.
Cand basistii si satelitii basismului in frunte cu Elena Udrea, Monica Macovei &comp. au scos de la naftalina marota anticomunismului de fapt au dezgropat schelete ingropate prin multe dulapuri ale basistilor. Pai bine domle’, chiar voi, copii destoinici ai comunismului, voi cei care va trageti seva si ideologia din strafundurile comunismului, tocmai voi acuzati pe altii ca sunt comunisti?
Un exemplu elocvent este si Ioan Oltean, un individ suspectat de multa vreme de coruptie si urmarit de catre institutiile statului pentru diverse probleme cu iz penal. Si ca acest individ sunt multi alti fosti comunisti ca si el care sunt acum in linia intai in lupta impotriva comunismului. In jurul acestui individ s-au strans valuri intregi de penali: care sunt cercetati penal, care sunt retinuti sau chiar deja arestati.
Fiind un tip cu state vechi in PDL, Ioan Oltean reprezenta o voce importanta a partidului care oficial era impotriva coruptiei. Dar cum poti sa tii predici impotriva coruptiei cand chiar tu esti unul dintre cei mai corupti si esti inconjurat numai de mafioti si de penali?
De PSD-isti stim cu totii ca sunt comunisti dar voi PDL-istilor de ce v-ati vopsit gardul? Sau credeti ca toti romanii sunt de fapt chiori in tara orbului?
La data de 19 iulie 1877, Marele Duce Nicolae, comandantul suprem al armatelor rusești, a…
Confruntarea de la Stănilești, din 18 iulie 1711, a fost un moment crucial și tragic…
Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Leave a Comment