libris.ro

Vorbim de chiori in tara orbului!

Vorbim de chiori in tara orbului!

Intr-adevar, de ceva timp s-a creat sentimentul ca PSD este partidul mostenitor al fostului partid comunist roman(PCR). Dar la origine, aproape toate partidele romanesti actuale s-au desprins din FSN, grupare care dorea sa continuie politica si linia ideologica a comunismului. Insasi Traian Basescu s-a autodefinit drept comunist in timpul unei confruntari televizate cu Adrian Nastase, pe atunci contracandidatul sau la functia de presedinte al Romaniei.

Vorbim de chiori in tara orbului!

Si s-a dovedit astfel, inca pentru o data daca mai era cumva nevoie, ca pana la urma, ambele grupari, atat PSD cat si PDL au radacini fost comuniste care merg in timp cel putin pana la mult hulitul si detestatul FSN de catre cei din Piata Universitatii si de catre multi alti romani care cunosteau si alt adevar decat cel controlat de mafia fost comunista prin intermediul singurei televiziuni de la acel moment, TVR-ul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cand basistii si satelitii basismului in frunte cu  Elena Udrea, Monica Macovei &comp. au scos de la naftalina marota anticomunismului de fapt au dezgropat schelete ingropate prin multe dulapuri ale basistilor. Pai bine domle’, chiar voi, copii destoinici ai comunismului, voi cei care va trageti seva si ideologia din strafundurile comunismului, tocmai voi acuzati pe altii ca sunt comunisti?

Ioan Oltean - taliban basist, fost FSN-ist
Ioan Oltean – taliban basist, fost FSN-ist

Un exemplu elocvent este si Ioan Oltean, un individ suspectat de multa vreme de coruptie si urmarit de catre institutiile statului pentru diverse probleme cu iz penal. Si ca acest individ sunt multi alti fosti comunisti ca si el care sunt acum in linia intai in lupta impotriva comunismului. In jurul acestui individ s-au strans valuri intregi de penali: care sunt cercetati penal, care sunt retinuti sau chiar deja arestati.

Fiind un tip cu state vechi in PDL, Ioan Oltean reprezenta o voce importanta a partidului care oficial era impotriva coruptiei. Dar cum poti sa tii predici impotriva coruptiei cand chiar tu esti unul dintre cei mai corupti si esti inconjurat numai de mafioti si de penali?

De PSD-isti stim cu totii ca sunt comunisti dar voi PDL-istilor de  ce v-ati vopsit gardul? Sau credeti ca toti romanii sunt de fapt chiori in tara orbului?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info