Cumpara produse romanesti! #Saptamana 1

Am hotarat sa pornim o campanie prin care sa-i facem pe romani sa inteleaga cat de important este sa cumpere produse romanesti si cum vor imbunatati astfel atat economia locala si vor salva in acelasi timp si locurile de munca ale unor romani. Să cumpărăm produse de folosință românești și să încercăm să le promovăm pe cele bune.

Vom incerca sa promovam macar cate un produs 100% romanesc in fiecare saptamana. De aceea va rugam pe fiecare dintre voi care cititi aceste randuri sa ne recomandati diferiti producatori romani, indiferent de cat de marunte sau nesemnificative par lucrurile pe care acestia le produc. Noi vom incerca sa-i promovam pe fiecare.

Cumpara produse romanesti! #Saptamana 1

Promovati pagina de Facebook „Cumpara romaneste„, promovati producatorii romani si produsele romanesti! Alaturati-va campaniei noastre si sustineti bruma de industrie si de producatori autohtoni care ne-a mai ramas! Ajutati romanii care sunt in tara sa-si pastreze locurile de munca existente si cine stie, poate daca ne mobilizam ii putem aduce candva acasa si pe romanii din diaspora!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Pentru acest lucru am creat si chiar o pagina pe Facebook : „Cumpara romaneste„. Intrati pe acea pagina de Facebook si spuneti-ne despre anumiti producatori romani indiferent cat de mici sunt acestia si noi ii vom promova. Cei care doriti, ne puteti trimite apoi poze prin care sa dovediti „cumparaturile patriotice” si noi le vom publica. Depinde de noi sa ne mentinem bruma de industrie si de producatori autohtoni care ne-a mai ramas.

Astazi de exemplu va prezentam un producator romanesc autentic:

Produse Tradiționale Românești din Bușca

Asa cum am promis, am ales sa promovam in aceasta saptamana un producator din localitatea Mihăești, satul Bușca, județul Olt, un producator care se lauda ca produsele sale sunt 100% naturale, produse manual si …. 100% romanesti.

BRÂNZĂ DE BIVOLIȚĂ

Branză curată, procesată din lapte proaspăt de bivolița. Brânza este ținută in putini de lemn, la maturat. Foarte puțin sărată și ceva mai grasă decât celelalte feluri de brânză, având un gust deosebit.
Se combină foarte plăcut cu vinul negru și oarece afumătură.

Produs 100% natural, fără chimicale, BIO.
Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.

BRÂNZĂ DE BIVOLIȚĂ, Produs 100% natural, fără chimicale, BIO. Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.
BRÂNZĂ DE BIVOLIȚĂ, Produs 100% natural, fără chimicale, BIO.
Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.

GHEBE MARINATE

Culese și sortate manual, apoi spălate în 3 ape, zvântate și opărite în apă cu sare. Conservate după rețetă tradițională românească.
Conține: sare, foi de dafin, oțet, zahăr, scorțișoară, coriandru.
Se pot servi ca atare sau sub formă de salată cu diverse condimente.
Poftă bună!

Produs 100% natural, fără conservanți, BIO.
Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.

GHEBE MARINATE, Produs 100% natural, fără conservanți, BIO. Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.
GHEBE MARINATE, Produs 100% natural, fără conservanți, BIO.
Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.

MAGIUN TRADIȚIONAL ROMÂNESC

Produs după rețetă tradițională românescă. Prune culese și sortate manual. Preparare clasică la ceaun și foc de lemne. Sterilizare naturală, prin incalzirea borcanelor în cuptor. Gust dulce-acrișor irezistibil, completat de mirosul lemnului ars de sub ceaun. Ideal pentru pus pe pâine cu unt sau pentru clatite.
Pofta bună!

Produs 100% natural, fără conservanți, BIO.
Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.

MAGIUN TRADIȚIONAL ROMÂNESC, Produs 100% natural, fără conservanți, BIO. Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.
MAGIUN TRADIȚIONAL ROMÂNESC, Produs 100% natural, fără conservanți, BIO.
Produs în localitatea Mihăești, sat Bușca, județul Olt, România.

Acestea sunt doar cateva dintre produsele promovate pe pagina Produse Tradiționale Românești din Bușca. Pe pagina lor gasiti mai multe produse traditionale românești incepand de la zacusca, tuica naturala de prune, afinata, vin negru, magiun, visinata pana la produse lactate sau ceai.

Scopul nostru este promovarea in special a micilor producatori romani si speram ca prin putinul sprjin pe care am hotarat sa-l acordam sa ajutam la mentinerea pe piata a unor produse romanesti.

Am dori ca cei care citesc aceste randuri sa contribuie si ei la randul lor macar cu un share, cu o distribuire mai departe a acestei postari. Producatorii romani trebuie promovati, facuti cunoscuti si ajutati sa se mentina pe piata.

O alta rugaminte este sa ne trimiteti poze daca veti cumpara unele dintre aceste produse si sa ne spuneti opiniile dumneavostra despre calitatea lor, despre ce se poate imbunatati. Exemplul dumneavostra poate contribui pozitiv in a-i convinge si pe altii sa va urmeze si sa cumpere/promoveze produse romanesti la randul lor.

Promovati pagina de Facebook „Cumpara romaneste„, promovati producatorii romani si produsele romanesti! Alaturati-va campaniei noastre si sustineti bruma de industrie si de producatori autohtoni care ne-a mai ramas! Ajutati romanii care sunt in tara sa-si pastreze locurile de munca existente si cine stie, poate daca ne mobilizam ii putem aduce candva acasa si pe romanii din diaspora!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Pentru a evita mobilizarea, cetățenii ucraineni din regiunea Cernăuți fug în România

joi ian. 29 , 2015
Cetățenii ucraineni, locuitori ai regiunii Cernăuți, emigrează masiv în România, pentru a evita mobilizarea în războiul din Estul Ucrainei, a comunicat consilierul prezidențial Iurii Biriukov într-un mesaj publicat în rețeaua de socializare Facebook, în care critică modul în care decurge mobilizarea în regiunile din Vestul Ucrainei, citeaza mesager.net „În ultimele 30 […]
In satele ucrainiene a inceput “mobilizarea” barbatilor pentru a fi trimis sa lupte contra separatistilor din est! Acestia refuza spunand ca mobilizarea e ilegala nefiind in razboi cu alta tara si sa fie trimisi politistii sa lupte acolo!

Poate vă place și:

libris.ro