Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a va extrage ADN-ul?

PROFESOR DE LA HARVARD: Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a extrage ADN-ul

“Nu mai exista intimitate” relateaza academicienii pentru forul Davos.

Marco Seltzer, profesor la Harvard, avertizeaza ca “tantari-drone” in miniatura vor fi folositi, intr-o buna zi, pentru a extrage cu forta ADN-ul uman, de catre guvern si companiile de asigurare dupa cum a relatat Marco pentru elita Forului Economic Mondial Davos si potrivit careia nu mai exista intimitate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Seltzer, profesoara de stiinte IT la Universitatea Harvard, le-a spus participantilor: “Intimitatea din trecut pe care o stiam noi nu mai este posibila… Dupa cum noi, oficial, gandim ca intimitatea nu mai exista.”

Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a va extrage ADN-ul?

Seltzer a mai precizat ca in viitorul apropiat, roboteii de marimea unui tantar, vor perpetua in urmarirea populatiei precum si in colectarea ADN-ului si a formatiilor biometrice pentru gurvern si corporatii.

“Ideea nu e ca acest lucru se va intampla candva, ci ca deja se intampla”, a continuat Seltzer pe tema supravegherii omniprezente. “Traim intr-un stat supravegheat in ziua de astazi.”

Profesoara a adaugat ca tehnologia dronelor in miniatura ar trebui folosita in scopuri benefice precum ar fi folosirea acestui aparat in supravegherea Ebolei si in distrugerea virusilor.

Colega de breasla Sophia Roosth, de asemeni, a avertizat ca era “geneticii McCarthy” este in curs de dezvoltare ca rezultat al faptului ca informatiile genetice ale oamenilor sunt disponibile Guvernului pe Internet.

Un alt speaker anume Anthony Goldbloom, un antreprenor al tehnologiei a precizat celor prezenti ca tineretului ii este indiferenta problema suprevegherii si ca sunt perfect de acord sa isi dezvaluie intimitatea de buna voie.

“Oamenii, de cele mai multe ori, se comporta mai frumos cand au in vedere ca gesturile lor sunt urmarite.” a spus Goldbloom, referindu-se aparent la O’Brien al lui George Orwell din 1984.

Dupa cum am spus ieri, Eric Schmidt CEO al Google, care nu este renumit pentru pledarea lui puternica in favoarea intimitatii, va contribui la realizarea acestui plan prin introducerea unui Internet brain chip cand a mentionat celor prezenti de la Davos despre disparitia conceptului de “world wide web”.

Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a va extrage ADN-ul, imagine: saccsiv.wordpress.com
Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a va extrage ADN-ul, imagine: saccsiv.wordpress.com

Sursa:

[1] saccsiv.wordpress.com

[sg_popup id=”30″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Nicolae Bălcescu: “Panromânismul trebuie sa fie astăzi ţinta noastră comună “

lun feb. 9 , 2015
Panromânism versus panslavism si pangermanism  “Coplesiti si amenintati astazi de panslavism, maine poate si de pangermanism, noi nu ne putem mantui fara numai opuindu-le panromânismul. Panromanismul dar, trebuie sa fie astazi tinta noastra comuna de activitate. Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo. […]
Nicolae Bălcescu: “Panromânismul trebuie sa fie astăzi ţinta noastră comună “

Poate vă place și:

libris.ro