Categories: Stiri

Zece lucruri pe care nu le ştiaţi despre Vladimir Putin

Bill Browder, cândva cel mai important investitor străin în Rusia, susţine că Putin a furat 200 de miliarde de dolari din averea ţării. Dacă această afirmaţie ar fi adevărată, Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 2,5 ori mai mare decât a lui Bill Gates.

Putin a crescut într-un apartament împărţit de mai multe familii, părinţii săi locuind într-o cameră de 3,6 x 4,6 metri. Cum şobolanii erau o prezenţă comună în zonă, el îi vâna cu beţe pentru a-şi omorî timpul.

Zece lucruri pe care nu le ştiaţi despre Vladi mir Putin

După ce a aflat că Angela Merkel se teme de câini, i-a dăruit un câine de pluş. În timpul unor negocieri pe problema energiei, Putin şi-a adus Labradorul pentru a o intimida.

Intrat în KGB în 1975, Putin s-a ocupat fie de furtul de secrete tehnologice, fie de recrutarea occidentalilor. Documente ale serviciilor secrete occidentale susţin că el era beţiv, pasionat de femei şi că îşi bătea soţia.

Există un grup politic în Rusia, exclusiv feminin, numit ARMATA LUI PUTIN. În perioada campaniilor electorale, ele spală maşini într-o ţinută sumară pentru a obţine sprijin pentru Putin.

Putin a venit la putere după ce a promis să-i prindă pe atentatorii care au ucis 224 de persoane. Spionul Alexandr Litvinenko a susţinut că atacurile au fost orchestrate de agenţi ruşi pentru a-l aduce pe Putin la putere. Litvinenko a fost ulterior asasinat în exil, prin otrăvire cu poloniu radioactiv.

În 2013, Putin a decis că este ilegală furnizarea de informaţii copiilor despre homosexualitate. În unele zone din Rusia, atacurile homofobice au crescut de până la zece ori.

Sub conducerea lui Putin, Produsul Intern Brut a crescut în Rusia cu 700 la sută iar salariile s-au triplat. Dacă aşa ceva s-ar fi întâmplat în America, salariul mediu ar fi acum de peste 100.000 de dolari.

Putin vrea ca autorităţile să întrerupă legăturile ruşilor cu internetul în cazul unor urgenţe, inclusiv în situaţia unor proteste de amploare. În aceste situaţii, numai o reţea de site-uri controlate de guvern ar fi accesibile.

Putin are o imagine de om curajos, printre faptele sale de vitejie figurând călăritul la bustul gol, co-pilotarea unui avion de vânătoare, vânarea unei balene cu arbaleta, găsirea a două urne antice greceşti în timp ce făcea scufundări. El deţine şi o centură neagră de nivelul 9 în Taekwondo, cu un nivel peste Chuck Norris.

Răscrucea

Zece lucruri pe care nu le ştiaţi despre Vladimir Putin

Sursa:

[1] Răscrucea

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago