Categories: Stiri

Political Corectness-ul din tarile nordice se intoarce impotriva lor. Prim ministrul suedez a fost alungat din ghetoul imigrantilor

Prim ministrul suedez Stefan Löfven nu a fost binevenit atunci cand a vizitat locul masacrului de miercuri, aflat langa un restaurant din ghetoul imigrantilor din Gothenburg. La fata locului, prim ministrul suedez a fost intampinat de o multime de oameni furiosi, majoritatea imigranti, care considerau ca lui Löfven nu-i pasa cu adevarat de soarta lor. In unele cazuri garzile de corp premierului au trebuit sa intervina atunci cand multimea din jurul lui a devenit prea intruziva.

Political Corectness-ul din tarile nordice se intoarce impotriva lor. Prim ministrul suedez a fost alungat din ghetoul imigrantilor

[tp_product id=”194132405″ feed=”396″]

Political Corectness-ul din tarile nordice se intoarce impotriva lor. Cetatenii tarilor nordice isi acuza acum politicienii ca au avut o strategie gresita, politici gresite in ceea ce priveste libera imigratie, iar consecintele incep abia acum sa se vada cu adevarat. Cei mai suparati dintre ei sunt de parere ca tarile nordice sunt acum victimile propriei lor stupiditati si a politicilor incorecte cu privire la imigratie.

Nu de putine ori, politicile de stat din tarile nordice au discriminat in diferite moduri chiar populatia autohtona, favorizand accesul imigrantilor la locuri de munca mai bine platite, ignorand chiar si faptul ca in unele cazuri „bastinasii” erau mult mai competenti si cu o pregatire mult mai buna decat concurentii lor.

Cu toate acestea, chiar si cu politicile incorecte care-i favorizau pe imigranti in dauna autohtonilor, ghetourile imigrantilor constituie in continuare surse de infractionalitate, violenta, trafic de droguri, prostitutie, hoti, drogati, etc. Chiar si cu toate facilitatile oferite de tarile nordice, multi dintre imigranti prefera sa traiasca din ajutoare sociale si in acelasi timp sa se „ocupe” cu activitati infractionale.

Politicile „anti-discriminare” au ajuns sa fie atat de stupide in Suedia incat a fost interzisa pana si afisarea steagului Suediei in scoli sau in alte institutii publice. Nu e de mirare astfel ca cetatenii din tarile nordice (Suedia, Norvegia, Finlanda) au ajuns sa-si acuze proprii politicieni ca sunt acum victimele propriei lor stupiditati.

Incredibil! Tara unde parlamentarii traiesc in garsoniere si nu au imunitate

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

7 zile ago