O noua nebunie marca ANAF: registrul de bani personali unde angajatii trebuie sa scrie cand vin la lucru ce maruntis au in buzunare

In ultima vreme, actiunile ANAF-ului au „beneficiat” de atentia Partidului Romania Unita, atragandu-si din partea politicienilor din acest partid mai multe critici, multe dintre ele venind din partea deputatului . Iata insa ca mai nou au inceput sa apara tot mai multe voci din acest partid care sa critice activitatea acestei institutii ale statului, care nemultumeste deja din ce in ce mai multi oameni.

O noua nebunie marca ANAF: registrul de bani personali unde angajatii trebuie sa scrie cand vin la lucru ce maruntis au in buzunare

Augustin Hagiu, prim-vicepresedintele Partidului Romania Unita, a facut public un comunicat de presa prin care critica noile masurile ale ANAF luate pentru angajatii care trebuie sa scrie cand vin la lucru in registrul de bani personali cat maruntis au in buzunare:

„O noua nebunie marca ANAF: registrul de bani personali unde angajatii trebuie sa scrie cand vin la lucru ce măruntis au in buzunare. Iata si reactia PRU, exprimata de prim-vicepresedintele partidului Augustin Hagiu:

Registrul de bani personali ii transforma pe angajati in detinuti la locul de munca, iar pe angajatori in gardieni.

Solicit public Ministerului de Finante sa prezinte dovezile ca registrul de bani personali a fost introdus in legislatie la solicitarea patronatelor. Avem dreptul sa stim ce patronat a solicitat asa ceva sau daca aruncarea vinei pe patroni este doar o minciuna ordinara care sa justifice distrugerea capitalului autohton.
Aceasta inventie oribila a Guvernului Ponta are ca efect cresterea excesiva a birocratiei, dand peste cap intreprinzatorii romani. Mediul privat autohton se confrunta astfel cu un tip de masura care afecteaza grav drepturile si libertatile angajatilor si totodata impune o relatie angajat – angajator bazata pe control si suspiciune.
In plus, aceasta prevedere este neconstitutionala, incalcand art. 53 din Constitutia Romaniei si transformandu-i pe angajati in puscariasi la locul de munca, supusi unui tratament umilitor si aberant, iar pe angajatori in gardieni. O alta incercare de a-i transforma pe angajati in deținuti fara drepturi la locul de munca a fost facută in 2007, dar a fost corectata de Parlament prin lege pe motiv de neconstitutionalitate.
Sumele pe care ANAF vrea sa le verifice la angajati sunt derizorii si muta atentia dinspre marea evaziune pe care ANAF nu are curajul sa o atace. Efectul este insa dezastruos: inrautatirea dramatica a conditiilor de functionare atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

Augustin Hagiu
Prim-vicepreședintele Partidului România Unită”

ANAF-ul uraste concurenta, ce nu vi-i clar? Da’ pentru spaga pe care o iau in timpul controalelor cei de la ANAF emit bon fiscal?

[tp_product id=”205293180″ feed=”3562″]

Oare au idee baietii astia de la ANAF ca mai nou spaga se poate vira direct in conturi bancare, sau cei care vor sa lase un bacsis neimpozitat de ANAF o pot face si prin alte metode: plata electronica – paypal, payza, skrill(moneybookers), bitcoin, etc

Cat de penibila poate fi aceasta institutie a ANAF, cand se gandeste sa interzica unor amarati aflati la locul de munca sa aiba ceva maruntis in buzunare cu care sa-si poata cumpara ceva de mancare sau pentru a-si potoli setea daca sunt tinuti (cum de regula se intampla in Romania) cu forta de catre patroni peste program, uneori chiar si cate inca o „tura” intreaga (in Romania multi patroni incalca prevederile legale, fortand angajatii sa faca chiar si cate 16 ore neintrerupte de munca zilnic).

Cat de penibil poate fi cel care a implementat aceasta masura care „trebuie pusa in practica” de catre ANAF, cand interzice unor amarati aflati la locul de munca „bucuria” de a-si putea cumpara cate ceva din maruntisul pe care il au prin buzunare, satisfacandu-si astfel foamea sau setea sau alte necesitati, nevazand in acelasi timp cum manelistilor li se arunca mii de euro pe la parangheliile organizate de interlopi sau cat de usor se fac banii din vanzarea de tigari de contrabanda in preajma tuturor pietelor alimentare din toate orasele Romaniei, chiar sub ochii atenti si protectori ai politiei romane?

ANAFura Romania! Da! Fura de la cei saraci pentru a indestula burdihanele celor nesatui si bogati!

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • "...o pot face si prin alte metode: plata electronica – paypal, payza, skrill(moneybookers), bitcoin, etc"

    Bah Taica, tu intrebi portareii care vin cu foncirea despre tehnplogie si lucruri "SF"? Astia sunt in urma cu cel putin un secol. Pe langa faptul ca sunt psihopati si au grave tulburari de persoanalitate.

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago