libris.ro

O noua nebunie marca ANAF: registrul de bani personali unde angajatii trebuie sa scrie cand vin la lucru ce maruntis au in buzunare

O noua nebunie marca ANAF: registrul de bani personali unde angajatii trebuie sa scrie cand vin la lucru ce maruntis au in buzunare

In ultima vreme, actiunile ANAF-ului au „beneficiat” de atentia Partidului Romania Unita, atragandu-si din partea politicienilor din acest partid mai multe critici, multe dintre ele venind din partea deputatului . Iata insa ca mai nou au inceput sa apara tot mai multe voci din acest partid care sa critice activitatea acestei institutii ale statului, care nemultumeste deja din ce in ce mai multi oameni.

O noua nebunie marca ANAF: registrul de bani personali unde angajatii trebuie sa scrie cand vin la lucru ce maruntis au in buzunare

Augustin Hagiu, prim-vicepresedintele Partidului Romania Unita, a facut public un comunicat de presa prin care critica noile masurile ale ANAF luate pentru angajatii care trebuie sa scrie cand vin la lucru in registrul de bani personali cat maruntis au in buzunare:

„O noua nebunie marca ANAF: registrul de bani personali unde angajatii trebuie sa scrie cand vin la lucru ce măruntis au in buzunare. Iata si reactia PRU, exprimata de prim-vicepresedintele partidului Augustin Hagiu:

Registrul de bani personali ii transforma pe angajati in detinuti la locul de munca, iar pe angajatori in gardieni.

Solicit public Ministerului de Finante sa prezinte dovezile ca registrul de bani personali a fost introdus in legislatie la solicitarea patronatelor. Avem dreptul sa stim ce patronat a solicitat asa ceva sau daca aruncarea vinei pe patroni este doar o minciuna ordinara care sa justifice distrugerea capitalului autohton.
Aceasta inventie oribila a Guvernului Ponta are ca efect cresterea excesiva a birocratiei, dand peste cap intreprinzatorii romani. Mediul privat autohton se confrunta astfel cu un tip de masura care afecteaza grav drepturile si libertatile angajatilor si totodata impune o relatie angajat – angajator bazata pe control si suspiciune.
In plus, aceasta prevedere este neconstitutionala, incalcand art. 53 din Constitutia Romaniei si transformandu-i pe angajati in puscariasi la locul de munca, supusi unui tratament umilitor si aberant, iar pe angajatori in gardieni. O alta incercare de a-i transforma pe angajati in deținuti fara drepturi la locul de munca a fost facută in 2007, dar a fost corectata de Parlament prin lege pe motiv de neconstitutionalitate.
Sumele pe care ANAF vrea sa le verifice la angajati sunt derizorii si muta atentia dinspre marea evaziune pe care ANAF nu are curajul sa o atace. Efectul este insa dezastruos: inrautatirea dramatica a conditiilor de functionare atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

Augustin Hagiu
Prim-vicepreședintele Partidului România Unită”

ANAF-ul uraste concurenta, ce nu vi-i clar? Da’ pentru spaga pe care o iau in timpul controalelor cei de la ANAF emit bon fiscal?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[tp_product id=”205293180″ feed=”3562″]

Oare au idee baietii astia de la ANAF ca mai nou spaga se poate vira direct in conturi bancare, sau cei care vor sa lase un bacsis neimpozitat de ANAF o pot face si prin alte metode: plata electronica – paypal, payza, skrill(moneybookers), bitcoin, etc

Cat de penibila poate fi aceasta institutie a ANAF, cand se gandeste sa interzica unor amarati aflati la locul de munca sa aiba ceva maruntis in buzunare cu care sa-si poata cumpara ceva de mancare sau pentru a-si potoli setea daca sunt tinuti (cum de regula se intampla in Romania) cu forta de catre patroni peste program, uneori chiar si cate inca o „tura” intreaga (in Romania multi patroni incalca prevederile legale, fortand angajatii sa faca chiar si cate 16 ore neintrerupte de munca zilnic).

Cat de penibil poate fi cel care a implementat aceasta masura care „trebuie pusa in practica” de catre ANAF, cand interzice unor amarati aflati la locul de munca „bucuria” de a-si putea cumpara cate ceva din maruntisul pe care il au prin buzunare, satisfacandu-si astfel foamea sau setea sau alte necesitati, nevazand in acelasi timp cum manelistilor li se arunca mii de euro pe la parangheliile organizate de interlopi sau cat de usor se fac banii din vanzarea de tigari de contrabanda in preajma tuturor pietelor alimentare din toate orasele Romaniei, chiar sub ochii atenti si protectori ai politiei romane?

ANAFura Romania! Da! Fura de la cei saraci pentru a indestula burdihanele celor nesatui si bogati!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info