Opriti-va imbecililor! Constitutia Romaniei interzice stramutarea sau colonizarea unor populatii straine pe teritoriul Romaniei!

Update: Pe nestiute si pe nesimtite, imbecilii din fruntea statului roman continua sa aduca pe ascuns asa zisi „refugiati”, ignorand cu buna stiinta tragicele evenimente care se intampla de ani buni in tarile vestice.

Devine tot mai clar, de la o zi la alta, ca in Romania suntem condusi de catre imbecili! Conform Constitutiei Romaniei, Articolul 3, aliniatul (4), „pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine”.

Ori ceea ce au anuntat de curand ca au de gand sa faca imbecilii din fruntea statului roman, adica sa aduca initial 2000 de imigranti clandestini in Romania si Dumnezeu mai stie cati de multi in fiecare an care va urma dupa aceasta decizie, incalca flagrant Constitutia Romaniei!

[info]Constitutia Romaniei. Opinii esentiale pentru legea fundamentala[/info]

Opriti-va imbecililor! Constitutia Romaniei interzice stramutarea sau colonizarea unor populatii straine pe teritoriul Romaniei!

Iata ce scrie in Articolul 3 din Constitutia Romaniei:

„ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.

(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.

(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Asadar, in acest context, oare acum se va tine cont de Constitutia Romaniei sau isi vor bate iarasi joc de romani asa cum au facut-o miseleste in anul 2012, atunci cand mafia basista, aflata intr-o cardasie murdara cu unii lideri europeni au nesocotit si batjocorit atat legislatia si Constitutia Romaniei, cat si vointa poporului roman?

Nici macar nu mai pomenim de faptul ca pentru o asemenea masura ar fi trebuit organizat un referendum, fiind vorba de o decizie foarte importanta pentru viitorul Romaniei. Trebuie insa numaidecat respectata Constitutia Romaniei! Stramutarea unei populatii sau colonizarea teritoriului Romaniei cu populatii straine inseamna tradare de tara!

[poll id=”2″] [notice]Alte articole similare: [/notice]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • In caz ca nu stiati , in Romania traiesc multi muslumani ce sunt cetateni ai Romaniei ! Mai ales in Dobrogea ori Bucuresti ! Si eu sunt de confesiune muslumana ! Iata ce mai scrie in Constitutia Romaniei ! --- Unitatea poporului şi egalitatea între cetăţeni ARTICOLUL 4
    (1) Statul are ca fundament unitatea poporului român şi solidaritatea cetăţenilor săi.

    (2) România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială. --- FARA DEOSEBIRE DE RELIGIE , CACI ROMANIA NU ESTE STAT FUNDAMENTALIST ORTODOCS ASA CUM ESTE IN CREIERII UNORA !

    • musulmanii respectivi care sunt acum in Romania au venit cate unul, cate trei, cate o familie... dar nu 2000, 4000 sau 7000 deodata... aici e diferenta

    • N-avea grija. In scurt timp romanul nu va mai da o boaba despre ce scrie in cartea mare și toți musulmanii vor fi bătuți in cuie pe usa. Trofeu. Politicienii de azi sunt vânduți sloganului "corectitudine politica" ceea ce ii face irelevanți in fata propriilor cetățeni care i-au ales. Musulman împuțit!

  • Intrebare: cati imigranti romani sunt prin italia, germania, spania etc?
    FARA NUMAR

Recent Posts

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o zi ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

5 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

5 zile ago