Categories: GermaniaStiri

Frau Merkel, mai dă-te dracu’! Nu poti incalca Constitutia Romaniei oricand ai tu chef!

Cand Klaus Iohannis a fost ales de catre romani in functia de presedinte al Romaniei, un oficial german, Wolfgang Bosbach, presedintele Comisiei pentru afaceri interne din Bundestag, a declarat ca Romania nu va intra in spatiul Schengen nici in anul 2015, subliniind foarte clar ca prin alegerea unui etnic german in functia de presedinte al Romaniei nu inseamna ca se va modifica si politica pe care o are UE legata de tara noastra.

„De alegerea lui Iohannis se leaga fara indoiala asteptari si sperante mari. Dar acestea singure nu schimba in mod fundamental situatia politica din Romania. Indoielile fata de o aderare a Romaniei la Spatiul Schengen persista. (Romania) nu-si va atinge acest obiectiv in 2015”, a declarat Wolfgang Bosbach

Frau Merkel, mai dă-te dracu’! Nu poti incalca Constitutia Romaniei oricand ai tu chef!

Daca noi romanii nu suntem buni pentru a intra in spatiul Schengen, atunci de ce am accepta cote obligatorii de imigranti ilegali la comanda Angelei Merkel? Mai ales cand Constitutia Romaniei, prin articolul 3, aliniatul (4),  interzice stramutarea sau colonizarea unor populatii straine pe teritoriul Romaniei.

Iata ce scrie in Articolul 3 din Constitutia Romaniei:

„ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.

(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.

(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.”

 

Cititi si: Opriti-va imbecililor! Constitutia Romaniei interzice stramutarea sau colonizarea unor populatii straine pe teritoriul Romaniei!

Cand a fost vorba ca romanii sa scape pe cale democratica de fostul presedinte Traian Basescu, printr-un referendum national, Angela Merkel si alti lideri europeni s-au dat cu fundul de pamant, urland ca din gura de sarpe ca in Romania este o lovitura de stat si s-a impus pana si o „litera” inexistenta (n.r. celebra si controversata erata nocturna) a Constitutiei Romaniei.

Acum, cand interesul ipocritei Angela Merkel este cu totul altul, nu are absolut nici o problema sa ceara incalcarea Constitutiei Romaniei, ba chiar avand nesimtirea sa ameninte cu procese statele care refuza sa primeasca imigrantii clandestini. Frau Merkel, mai dă-te dracu’! Nu poti incalca Constitutia Romaniei oricand ai tu chef!

Daca sluga care apara interesele Germaniei in Romania, Klaus Iohannis, va incalca Constitutia Romaniei la comanda Angelei Merkel, atunci romanii au tot dreptul din lume sa urmeze exemplul fratilor lor din Republica Moldova si sa iasa in strada cu sutele de mii, pentru a apara legile fundamentale ale statului. Cetatenii romani au dreptul si obligatia sa apere Constitutia Romaniei!

[info] Seeking Allah, Finding Jesus [/info]

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Corect! Migrantilor sa le oferim ajutor in tara lor, nu sa transformam Romania in stat islamic. Avem destule probleme cu unii care au migrat acum cateva sute de ani in urma si n-am put inca sa-i "integram"!

  • Buna ziua,

    Aveti perfecta dreptate cu acest articol, si sunt 100% de accord cu d-voastra, cu o mentiune insa.
    Nu putem cere fara sa si oferim. Daca spuneti ca Angela Merkel incalca constitutia cand cere solidaritate, cum putem cere noi ca ei sa-si incalce principiile pe care se bazeaza spatiul Schengen?

    Nu tin cu strainii, sunt roman si imi doresc chiar foarte mult sa putem circula fara restrictii in Europa, insa trebuie privita problema din punct de vedere obiectiv.

    Atata timp cat toate tarile accepta refugiati, ca parte a Uniunii Europene si noi suntem obligati sa-i acceptam. Nu se poate sa alegem regulile care ne convin, si care nu sa sarim sus si tare ca incalca Constitutia Romaniei.

    Putem conditiona desigur accesul refugiatilor de intrarea in spatiul Schengen, asta da, insa sa-i refuzam complet, pe chestii ca sunt musulmani, ca se rasuceste in mormant Stefan cel Mare, ca suntem tara crestina, etc. este fundamental gresit.

    Va rog sa tineti cont de mentalitatea europeana privind Romania cu tpate problemele ei, si nu de inflacararea cu care unii pe Facebook isi sutin punctele de vedere.

    Politica se face murdar, incorect si in general trebuie sa lupti pentru ce vrei, insa cu siguranta nu se face pe Facebook.

    O zi buna.

    P.S. Conform aceeasi Constitutii pe care o aparati, desi bag mana in foc ca nici unul dintre d-voastra nu stie ce scrie in ea, am dreptul la libera opinie, asa ca daca va ganditi sa ma injurati, ma doare la basca :))))

  • Stimate autor al acestui articol,
    Ați uitat de art. 148, sau poate încă nu ați ajuns să cițiți Constituția României în întregime...

    Art. 148 – Integrarea în Uniunea Europeană, alin. (2) spune chiar așa: "Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare."

    Deci cine e de vină că ne-am "predat" legile și ordinea națională pe mâna europenilor cu care am tânjit atât de mult să ne înfrățim???

  • Stimate autor al acestui articol,
    Ați uitat de art. 148, sau poate încă nu ați ajuns să cițiți Constituția României în întregime...

    Art. 148 – Integrarea în Uniunea Europeană, alin. (2) spune chiar așa: "Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare."

    Deci cine e de vină că ne-am "predat" legile și ordinea națională pe mâna europenilor cu care am tânjit atât de mult să ne înfrățim???

  • Articol nesemnat, scris de un aiurit. E vorba de primire de refigiati, nu de colonisti. Oricum acesti refugiati nu vor sa stea in tari ca Romania, Bulgaria, Ungaria in care sa primeasca doar adapost, apa , caldura si mincare. Ei vor sa se stramute in tari dezvoltate ca de ex Germania.Asa ca nu mai faceti taraboi patriotard, ca nu vor arabii sa ne colonizaze.Ei vor in Apus, nu aici la saracie.

    • Da ! Dar din fericire NU va fi asa cum arabi doresc ....
      A devenit ceva mai simplu de citeva saptamani din cite se vede , se pare ca sint in MARE MASURA emigranti economici si vor fi EXPULZATI in scurt timp ca atare , deci BUCURIE !
      Si daca romanica va trebui sa primeasca citeva mii tot nu-mi fac probleme , vis-a-vis de practica legislatiei romana in ce priveste azilul politic ma tem ca si cei PUTINI care-l vor primi in 2 ani vor fugi !
      Ce sa faca arabul la romanica cind el e obisnuit sa nu produca NIMIC din generatii in generatii ??? Sa munceasca "gratis" la Johannis ? Pai nu la putut constringe Assad sau Sadam Husein ....Or sa intrebe cine-i Johannis , e var cu Merkel sau ?

  • Ce e aia România? Doar Constituţia Germaniei va fi tradusă în arabă! Şi aşa se va naşte germanul cu piele măslinie vorbind o arabo-germană ori o germano-arabă şi fiind un Mahomedano-Creştin ori mai şti ce.... Aşa că ce contează Constituţia României, că se pare că nici Legea Fundamentală a Germaniei nu o prea interesează când e anchesată la aducerea la îndeplinire a planului forţelor oculte care au propulsat-o în postul de Cancelar al Germaniei.

  • sa spunem NU cotelor obligatorii de refugiati...asta nu are nimic in comun cu "ospitalitatea " sau crestinismul..cum ne spunea acum cateva zile la Antena 3 Radu Tudor si Adrian Ursu....e vorba de popularea teritoriului cu oameni apartinand altor culturi, religii, obiceiuri...nu vrem moschei...dreptul la libera circulatie e altceva...la ajutor ..altceva...ii putem "gazdui" intr-un "lagar " amenajat ..dar pe o perioada DETERMINATA....si apoi repatriati..NU dorim sa-i integram...nu se poate...am crea un dezechilibru demografic..si asta se urmareste de fapt sa nu mai strigam ca santem stat unitar , national...nu le place europenilor (care au fost metropole) cuvantul NATIONAL...

  • Da ! Dar ........romania este o tara care beneficiaza din plin de avantajele UE prin : - libera trecere a persoanelor , permisul de lucru in UE , incasari de 5 MILIARDE de € anual ....Deci NU poate avea doar avantaje si TREBUIE sa se supuna "regulilor" UE !

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

9 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

2 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago