Mutul din fruntea tarii tace si face. Vorbesc drujbele pentru el

Mutul din fruntea tarii intr-adevar tace si face. Pentru el si pentru bunastarea sa si a prietenilor sai de peste mari si tari, vorbesc cu furie oarba drujbele de prin padurile patriei. Daca pentru multi inca nu era clar pana acum de ce presedintele ales (cine dracu’ l-o fi ales!?) al Romaniei a intors legea Codului silvic inapoi in parlament, multumita unor unor jurnalisti de investigatie precum Marius Albin Marinescu, care au avut curajul sa monitorizeze atent si sa publice unele dintre cele mai edificatoare anchete cu privire la mafia imobiliara si alte matrapazlacuri ale familiei Iohannis, avem astazi o imagine destul de cuprinzatoare asupra caracterului deosebit de infect al celui care s-a cocotat in cea mai inalta functie a statului roman.

Prin anul 2009, romanii au privit cu indiferenta sau oricum cu un interes rezervat, decorarea lui Klaus Iohannis de catre austrieci cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”, pentru servicii deosebite aduse tarii lor. Intrebarea de aur este “ce fel de servicii a putut aduce Austriei aduce Klaus Iohannis”? Potrivit dezvaluirilor facute de catre justitiarul.ro, consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, este de asemenea si finul lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber, foto: justitiarul.ro

Consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, este preocupat de bunastarea si apararea unor companii controversate din Romania, cum ar fi Kronospan si Holzindustriecompanii care “se bucura” in ultimul timp de o imagine tot mai proasta in randul opiniei publice romanesti. Andreas Huber este un lobbyist inversunat in favoarea termitelor  de la Holzindustrie care transforma muntii Romaniei in peisaje apocaliptice, dar si pentru Kronospan, companie care prin politicile sale de dezvoltare si dispretul fata de angajati si de mediu a provocat o adevarata revolta in judetul Alba.

Punand cap la cap aceste informatii devine acum putin mai clar de ce mutul din fruntea tarii s-a grabit atat de tare sa intoarca legea noului Cod Silvic.Pentru el si pentru bunastarea sa si a prietenilor sai de peste mari si tari, vorbesc cu furie oarba drujbele de prin padurile patriei. In timp ce in Austria legislatia cu privire la exploatarea forestiera prevede doar taieri de regenerare pentru ameliorarea fondului imbatranit sau mici toaletari ale vegetatiei in cazuri speciale, in Romania s-au dezlantuit termitele austriece de la Holzindustrie, care lasa in urma lor numai peisaje dezolante, stricand habitatul pentru salbaticiunile din muntii Romaniei si in acelasi timp fiind si sursa pentru noile inundatii si alunecari de teren care au loc in ultimul timp in tara noastra.

Astfel, decoratia primita de catre Klaus Iohannis din partea austriecilor in 2009, pentru “servicii deosebite” aduse tarii (n.r. Austriei), o vedem acum intr-o cu totul si totul alta lumina. Acum stim de ce Klaus Iohannis vorbeste atat de putin: pentru el vorbesc drujbele prin padurile Romaniei!

Glasul.info

[tp_product id=”203579867″ feed=”3312″]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

12 iulie 1907 – Jandarmii unguri sfârtecă rochia domnișoarei Sofia Cercel pentru că avea în cusătură cele trei culori românești

Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…

7 ore ago

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

2 zile ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

2 zile ago

10 Iulie 1466 – Încep lucrările la Mănăstirea Putna, ctitorie a lui Ştefan cel Mare

La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…

2 zile ago