RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Mutul din fruntea tarii tace si face. Vorbesc drujbele pentru el

Print Friendly, PDF & Email

Mutul din fruntea tarii intr-adevar tace si face. Pentru el si pentru bunastarea sa si a prietenilor sai de peste mari si tari, vorbesc cu furie oarba drujbele de prin padurile patriei. Daca pentru multi inca nu era clar pana acum de ce presedintele ales (cine dracu’ l-o fi ales!?) al Romaniei a intors legea Codului silvic inapoi in parlament, multumita unor unor jurnalisti de investigatie precum Marius Albin Marinescu, care au avut curajul sa monitorizeze atent si sa publice unele dintre cele mai edificatoare anchete cu privire la mafia imobiliara si alte matrapazlacuri ale familiei Iohannis, avem astazi o imagine destul de cuprinzatoare asupra caracterului deosebit de infect al celui care s-a cocotat in cea mai inalta functie a statului roman.

Prin anul 2009, romanii au privit cu indiferenta sau oricum cu un interes rezervat, decorarea lui Klaus Iohannis de catre austrieci cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”, pentru servicii deosebite aduse tarii lor. Intrebarea de aur este “ce fel de servicii a putut aduce Austriei aduce Klaus Iohannis”? Potrivit dezvaluirilor facute de catre justitiarul.ro, consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, este de asemenea si finul lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber, foto: justitiarul.ro

Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber, foto: justitiarul.ro

Consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, este preocupat de bunastarea si apararea unor companii controversate din Romania, cum ar fi Kronospan si Holzindustriecompanii care “se bucura” in ultimul timp de o imagine tot mai proasta in randul opiniei publice romanesti. Andreas Huber este un lobbyist inversunat in favoarea termitelor  de la Holzindustrie care transforma muntii Romaniei in peisaje apocaliptice, dar si pentru Kronospan, companie care prin politicile sale de dezvoltare si dispretul fata de angajati si de mediu a provocat o adevarata revolta in judetul Alba.

Punand cap la cap aceste informatii devine acum putin mai clar de ce mutul din fruntea tarii s-a grabit atat de tare sa intoarca legea noului Cod Silvic.Pentru el si pentru bunastarea sa si a prietenilor sai de peste mari si tari, vorbesc cu furie oarba drujbele de prin padurile patriei. In timp ce in Austria legislatia cu privire la exploatarea forestiera prevede doar taieri de regenerare pentru ameliorarea fondului imbatranit sau mici toaletari ale vegetatiei in cazuri speciale, in Romania s-au dezlantuit termitele austriece de la Holzindustrie, care lasa in urma lor numai peisaje dezolante, stricand habitatul pentru salbaticiunile din muntii Romaniei si in acelasi timp fiind si sursa pentru noile inundatii si alunecari de teren care au loc in ultimul timp in tara noastra.

Astfel, decoratia primita de catre Klaus Iohannis din partea austriecilor in 2009, pentru “servicii deosebite” aduse tarii (n.r. Austriei), o vedem acum intr-o cu totul si totul alta lumina. Acum stim de ce Klaus Iohannis vorbeste atat de putin: pentru el vorbesc drujbele prin padurile Romaniei!

Glasul.info

[tp_product id=”203579867″ feed=”3312″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline