Site icon Glasul.info

Iancu Avram renaste in munti cu fiecare fapta româneasca inchinata de noi lui Hristos

Iancu Avram renaste in munti cu fiecare fapta româneasca inchinata de noi lui Hristos, foto: Mihai Tirnoveanu

Iancu Avram renaste in munti cu fiecare fapta româneasca inchinata de noi lui Hristos, foto: Mihai Tirnoveanu

Iancu Avram renaste in munti cu fiecare fapta româneasca inchinata de noi lui Hristos.Cand am desfacut pachetul primit de la doamna Suteu Cristina Ioana din Tg.Mures, recunosc ca m-a coplesit o emotie profunda. In acea clipa am vazut in fata ochilor mainile copiilor de la orfelinatul din Odorheiu Secuiesc atingand penarul, creioanele de colorat si minunatele carti frumos ilustrate pe care Cristina le-a pus in colet. Toate aceste lucruri erau cu mare grija aranjate, ca si cum o mama i-ar fi facut ghiozdanul fetitei sale pentru prima zi de scoala.

Intradevar, si datorita Ioanei elevii de la orfelinat vor da viata si in acest an singurului liceu cu predare in limba româna din Odorheiu Secuiesc. Si datorita Ioanei din Mures, România va rezista in Harghita. Uneori este greu sa fii român, dar nu uitati, intotdeauna este atat de frumos. Multumesc din suflet Ioana, gestul tau ne da curaj si ne spune ca poporul român este viu.

Pe 20 septembrie vom merge la copiii orfelinatului Casa Sf. Iosif cu alimente de baza, carti, rechizite si steaguri tricolore. Datorita acestor copii veniti aici din TOATA tara se indeplineste numarul necesar de elevi români pentru a functiona singurul liceu cu predare in limba româna din Odorheiu Secuiesc.

In vederea indeplinirii acestei misiuni vom utiliza ca si la celelate actiuni, două conturi deschise la BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi utilizati pentru achizitionarea alimentelor, rechizitelor, diferitelor tipuri de detergenti, cartilor si steagurilor româneşti.

Daca va este mai usor puteti trimite carti (in special literatură română) si rechizite la urmatoarea adresa: TÎRNOVEANU MIHAI, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1. Telefon: 0722566606.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Doamna Adriana Brinzei (din Iasi) este alaturi de copiii orfelinatului Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc. Si datorita contributiei domniei sale, acesti copii vor avea in continuare un adapost si vor putea tine in viata singurul liceu românesc din acea zona. Va multumim, doamna Adriana, Dumnezeu sa va dea sanatate si fericire!

Autor: Mihai Tirnoveanu

[tp_product id=”204198324″ feed=”158″]

Exit mobile version