libris.ro

Iancu Avram renaste in munti cu fiecare fapta româneasca inchinata de noi lui Hristos

Iancu Avram renaste in munti cu fiecare fapta româneasca inchinata de noi lui Hristos

Iancu Avram renaste in munti cu fiecare fapta româneasca inchinata de noi lui Hristos.Cand am desfacut pachetul primit de la doamna Suteu Cristina Ioana din Tg.Mures, recunosc ca m-a coplesit o emotie profunda. In acea clipa am vazut in fata ochilor mainile copiilor de la orfelinatul din Odorheiu Secuiesc atingand penarul, creioanele de colorat si minunatele carti frumos ilustrate pe care Cristina le-a pus in colet. Toate aceste lucruri erau cu mare grija aranjate, ca si cum o mama i-ar fi facut ghiozdanul fetitei sale pentru prima zi de scoala.

Intradevar, si datorita Ioanei elevii de la orfelinat vor da viata si in acest an singurului liceu cu predare in limba româna din Odorheiu Secuiesc. Si datorita Ioanei din Mures, România va rezista in Harghita. Uneori este greu sa fii român, dar nu uitati, intotdeauna este atat de frumos. Multumesc din suflet Ioana, gestul tau ne da curaj si ne spune ca poporul român este viu.

Pe 20 septembrie vom merge la copiii orfelinatului Casa Sf. Iosif cu alimente de baza, carti, rechizite si steaguri tricolore. Datorita acestor copii veniti aici din TOATA tara se indeplineste numarul necesar de elevi români pentru a functiona singurul liceu cu predare in limba româna din Odorheiu Secuiesc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In vederea indeplinirii acestei misiuni vom utiliza ca si la celelate actiuni, două conturi deschise la BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi utilizati pentru achizitionarea alimentelor, rechizitelor, diferitelor tipuri de detergenti, cartilor si steagurilor româneşti.

Daca va este mai usor puteti trimite carti (in special literatură română) si rechizite la urmatoarea adresa: TÎRNOVEANU MIHAI, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1. Telefon: 0722566606.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Doamna Adriana Brinzei (din Iasi) este alaturi de copiii orfelinatului Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc. Si datorita contributiei domniei sale, acesti copii vor avea in continuare un adapost si vor putea tine in viata singurul liceu românesc din acea zona. Va multumim, doamna Adriana, Dumnezeu sa va dea sanatate si fericire!

Autor: Mihai Tirnoveanu

[tp_product id=”204198324″ feed=”158″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info