Singurul presedinte care a avut curaj sa spuna adevarul, a murit pentru asta

In istoria lumii au existat tot timpul oameni emblematici care au avut puterea sa schimbe istoria si sa revolutioneze societatea. John Fitzgerald Kennedy (J.F. Kennedy) a fost unul dintre putinii mari conducatori ai lumii care a avut curajul sa spuna adevarul si din pacate a murit din aceasta cauza. J.F. Kennedy a fost unul dintre membrii cei mai proeminenti ai familiei Kennedy care au activat in politica. In luna aprilie a anului 1961, J.F. Kenedy a tinut un discurs prin care a pus in garda oculta mondiala si a zdruncinat puternic linistea in care elitele ascunse si oculte ale lumii isi contemplau influenta secreta asupra unor decizii la nivel  national sau global.

Singurul presedinte care a avut curaj sa spuna adevarul, a murit pentru asta

Ascultati-i discursul! Cat de actuale sunt aceste cuvinte rostite de J.F. Kennedy pentru situatia politica din Romania dar si cea de la nivel international? La peste 50 de ani de la asasinarea sa, cuvintele sale inca mai produc spaima atunci cand sunt citate de diversi politicieni americani.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

 

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Singurul presedinte care a avut curaj sa spuna adevarul, a murit pentru asta

Lasă un răspuns

Next Post

O manastire ortodoxa din Elvetia este evacuata pentru a face loc pentru cazarea refugiatilor

lun sept. 14 , 2015
Obstea Manastirii Sfantul Acoperamant al Nascatoarei-de-Dumnezeu din Elvetia trece printr-un moment critic. In 2 saptamani trebuie sa paraseasca locatia (dansii vietuiesc acum pe locul unei foste manastiri catolice), intrucat aici vor veni intr-o luna refugiati musulmani. Deocamdata nu au nici o varianta de a se muta intr-un alt loc, nici macar […]
O manastire ortodoxa din Elvetia este evacuata pentru a face loc pentru cazarea refugiatilor, foto: cuvantul-ortodox.ro

Poate vă place și:

libris.ro