Din sinistrele Arhive ale Securitatii au iesit la iveala noi documente care releva un aspect terifiant: prima arestare a parintelui Arsenie Boca, sfantul Ardelului, a fost facuta la ordinul agentului NKVD Dionis Patapievici! Arestarea lui Arsenie Boca a avut loc pe 15 septembrie 1946, in urma unui ordin semnat la 28 august. In urma acelui ordin, tanarul prelat a fost arestat chiar din fata Bisericii Sfanta Treime, din Scheii Brasovului.
Dionis Patapievici, tatal sinistrului antiroman actual H.R. Patapievici, a fost translator al Armatei Rosii la Viena, in 1945. Romania inca este sub influenta scarnaviei bolsevice, prezenta la orice pas in cele mai inalte sfere ale puterii in Romania, atat la nivel institutional cat si ideologic.
Prima arestare a lui Arsenie Boca a fost facuta la ordinul agentului NKVD Dionis Patapievici
Ce valoare mai are atunci asa zisul “Raport de condamnare a crimelor comunismului”, masturbat de cei doi corifei ai protipendadei bolsevice din Romania, Vladimir Tismaneanu si H.R. Patapievici? In Romania trebuie facut de urgenta un adevarat proces al comunismului, trebuie indepartati bolsevicii din toate functiile publice prin care pot influenta si intoxica in continuare viata romanilor sau sa-si bata joc in continuare de valorile istorice, culturale, morale si spirituale ale poporului roman.
Note:
[1] ziartricolorul.roRO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
Showing 1-8 of 14 Books
Marea Renastere - Adevar, Libertate, Suveranitate
By: Călin Georgescu
,,Ca raspuns la sistemul creat cu dinadinsul stramb, in care starea omului nu inseamna complexitate, ci complicatie, in care bunastarea materiala este scop in sine, noi raspundem cu sistemul bazat pe simplitate [...] El, cetateanul, trebuie sa fie propriul lui stapan, sa fie proprietar si producator si sa lucreze impreuna cu ceilalti intr-o retea indestructibila in care sa primeze cinstea,
Istoria ilustrata a Transilvaniei
By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures
By: Silvestru Moldovan
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria
By: Silvestru Moldovan
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat
By: Corvin Lupu
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate
By: Dimitrie Bejan
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale
By: Tiberiu Tudor
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor
By: Gică Manole
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.