Prima arestare a lui Arsenie Boca a fost facuta la ordinul agentului NKVD Dionis Patapievici!

Din sinistrele Arhive ale Securitatii au iesit la iveala noi documente care releva un aspect terifiant: prima arestare a parintelui Arsenie Boca, sfantul Ardelului, a fost facuta la ordinul agentului NKVD Dionis Patapievici! Arestarea lui Arsenie Boca a avut loc pe 15 septembrie 1946, in urma unui ordin semnat la 28 august. In urma acelui ordin, tanarul prelat a fost arestat chiar din fata Bisericii Sfanta Treime, din Scheii Brasovului.

Dionis Patapievici, tatal sinistrului antiroman actual H.R. Patapievici, a fost translator al Armatei Rosii la Viena, in 1945. Romania inca este sub influenta scarnaviei bolsevice, prezenta la orice pas in cele mai inalte sfere ale puterii in Romania, atat la nivel institutional cat si ideologic.

Prima arestare a lui Arsenie Boca a fost facuta la ordinul agentului NKVD Dionis Patapievici

Ce valoare mai are atunci asa zisul „Raport de condamnare a crimelor comunismului”, masturbat de cei doi corifei ai protipendadei bolsevice din Romania, Vladimir Tismaneanu si H.R. Patapievici? In Romania trebuie facut de urgenta un adevarat proces al comunismului, trebuie indepartati bolsevicii din toate functiile publice prin care pot influenta si intoxica in continuare viata romanilor sau sa-si bata joc in continuare de valorile istorice, culturale, morale si spirituale ale poporului roman.

Note:

[1] ziartricolorul.ro

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns