Categories: Coruptie

Basescu confirma tradarea nationala cunoscuta de mult timp: „Au fost pulverizate firmele mari romanesti…”

Chiar daca poate prea tarziu, Traian Basescu recunoaste in cele din urma ceea ce multi oameni din presa, din politica sau din opinia publica romaneasca au tot reclamat pe parcursul celor zece ani din timpul mandatelor sale ca presedinte al Romaniei: firmele si companiile mari romanesti din diferite domenii de activitate, unele dintre ele chiar de importanta strategica pentru tara noastra, au fost distruse pentru a face loc unora straine, sau pur si simplu pentru a asigura monopolul pe piata noastra, iar uneori pentru eliminarea unei posibile concurente.

Basescu confirma tradarea nationala cunoscuta de mult timp: „Au fost pulverizate firmele mari romanesti…”

Traian Basescu considera ca sub pretextul luptei anticoruptie „au fost pulverizate firmele mari romanesti” iar „ridicarea in slavi a celor care zdrobesc economia romaneasca devine un semn de intrebare”. Invitat la B1 TV, Traian Basescu a facut niste declaratii deosebit de interesante, recunoscand ca in Romania este vorba de o adevarata tradare nationala si de subminarea economiei nationale, marile firme si companii romanesti fiind practic desfiintate sub pretextul luptei anticoruptie, in timp ce strainii sunt tolerati si mangaiati.

Mai mult, fostul presedinte aduce grave acuzatii sefilor principalelor institutii de forta din Romania, gasind deosebit de suspecta decorarea acestora de catre anumite tari:

ridicarea in slavi a celor care zdrobesc pur si simplu economia romaneasca si antreprenoriatul romanesc devine pentru mine un semn de intrebare, pentru ca ii decorezi pe cei care iti aduc servicii”

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Traian Băsescu a câştigat campania electorală din 2009 folosind tema privatizării: ”Nu voi fi de acord să-i dau Sarea lui Voiculescu şi Poşta lui Vântu!”. Exact la zece ani după ce propunea, în 19 octombrie 1999, privatizarea Societăţii Naţionale de Transport Feroviar Marfă, a Companiei Naţionale a Apelor Minerale şi a… Companiei Naţionale a Sării. Tot Traian Băsescu se află în spatele altor privatizări importante: Alro, Alprom, Sidex, Banca Agricolă şi Petrom.

  • Personajele-cheie care, in cardasie cu Traian Basescu, au ingropat Romania sunt usor de identificat. Conform HG 374/1999, aparuta in Monitorul Oficial nr. 219/18 mai 1999, pe care el insusi o contrasemneaza, Traian Basescu conducea un comitet de coordonare, din care mai faceau parte Valeriu Stoica, Decebal Traian Remes, Radu Berceanu, Alexandru Athanasiu, Mugur Isarescu, Sorin Fodoreanu, Radu Sirbu, Ovidiu Grecea si Costin Borc.

Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

Pe 24 mai la Cluj are loc expoziția „Fenomenul Pitești. Adevărata față a comunismului în România”

Puteți mai multe despre Fenomenul Pitești vizitând expoziția  „Fenomenul Pitești. Adevărata față a comunismului în…

41 de minute ago

Acțiune de muncă și ecologizare la Mănăstirea Sfântul Vasile cel Mare

În data de 18 Mai 2024, militanții Asociației Comunitatea Identitară România, au desfășurat o amplă…

o oră ago

Sfinții Împărați Constantin și Elena, cei care au înlesnit și sprijinit răspândirea creștinismului

Astăzi Biserica îi prăznuieste pe 21 mai pe Sfinții Impărati Constantin și mama sa, Elena,…

16 ore ago

La 21 Mai 1936 a fost ridicată la Cluj o troiță în memoria lui Baba Novac

La 21 Mai 1936 a fost ridicată la Cluj o troiță în memoria lui Baba…

18 ore ago

Pe 20 mai 1919 comandamentul aliat şi Polonia cer României să ocupe Galiţia Orientală

Aflându-se în situația de a nu mai putea respinge atacurile detaşamentelor ucrainiene, comandamentul aliat şi…

o zi ago