Categories: Coruptie

Mama Omida sau doar … Rares Bostan? De unde stia Rares Bogdan inca de pe 22 octombrie ca in locul lui Ponta va fi numit Ciolos?

Rareș Bogdan a făcut cunoscut încă de pe 22 octombrie 2015 faptul că fostul prim ministru al României, Victor Ponta, va fi înlocuit cu „un prim ministru tehnocrat”, în persoana filofrancezului Dacian Ciolos.

Dezvăluirea a fost facută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj. Se ridica astfel o întrebare legitimă:

De unde naiba a știut Rareș Bogdan încă de pe data de 22 octombrie ceea ce se va întampla abia pe 11 noiembrie, inainte ca tragedia de la clubul Colectiv și protestele din stradă să aiba loc?

Așadar, avem de a face cu o noua „Mama Omida” sau doar cu un … Rares Bostan?

Indiferent cum ai aborda aceasta dilemă, este evident că Rareș Bogdan știa cu destulă vreme înainte de la cineva că se planuiește „apariția” unui nou guvern. Rareș Bogdan este cunoscut pentru legăturile sale mai puțin ortodoxe cu personaje mai mult sau mai putin sinistre din mafia transpartinică, fiind surprins în diferite ipostaze în imagini cu indivizi foarte „alunecoși”.

Mama Omida sau doar … Rares Bostan? De unde stia Rares Bogdan inca de pe 22 octombrie ca in locul lui Ponta va fi numit Ciolos?

„Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca și acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul și a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloș”, declara Rareș Bogdan pentru Realitatea FM Cluj pe 22 octombrie 2015

Coroborată cu declaratia cel puțin „neinspirată” a președintelui Klaus Iohannis, prin care acesta spunea că „a fost nevoie să moară oameni” pentru ca Victor Ponta să-și dea demisia până la urmă, declarația din 22 octombrie 2015 a lui Rareș Bogdan naște niște întrebări care țin de domeniul supranaturalului, sau poate dimpotrivă, de un domeniu mult mai lumesc, cel al penalului.

Credem și mai ales simțim că este nevoia unei explicații din partea lui Rareș Bogdan despre această adevarată „profeție”, sau poate chiar ar trebui cerută această explicație de catre autoritățile din România.

„În fine, târziu, foarte târziu, Guvernul a demisionat.A fost nevoie să moară oameni ca aceasta demisie să se producă.”, a declarat Klaus Iohannis în timpul conferinței de presă susținută miercuri, 4 noiembrie 2015

Foto: justitiarul.ro

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

5 zile ago