Categories: PNTCDPolitica

Aurelian PAVELESCU : „Avertisment! NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!”

Presedintele PNTCD, Aurelian PAVELESCU,  ii avertizeaza pe presedintele Romaniei, pe primul ministru, Parlamentul, ambasada SUA si UE la Bucuresti si Comisia Europeana ca in tara noastra nu vor avea loc „alegeri libere si corecte in 2016”. Aurelian Pavelescu vorbeste chiar de fraudarea alegerilor locale si parlamentare in Romania, acuzand manevrele oculte ale marilor partide de pe scena politica din Romania, care elimina din jocul electoral partidele care nu platesc sau nu-si permit sa plateasca trusturile de presa.

Aurelian PAVELESCU: „Avertisment! NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!”

Avertisment! Catre Presedintele Romaniei, Primul-Ministru, Parlament, Ambasada SUA si Ambasadele UE la Bucuresti, Comisia Europeana! In Romania NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!
Dragi romani! Se pregateste, din nou, intr-o traditie de 26 de ani, fraudarea alegerilor locale si parlamentare.

Vorbesc astazi numai despre CENZURA, eliminarea din jocul electoral a partidelor care NU platesc trusturile de presa, folosite si manipulate politic!

Marile trusturi de presa, nationale, au inceput jocul murdar, de eliminare din cursa electorala a partidelor incomode sponsorilor lor, si anume partidelor corupte, care au confiscat spatiul public. Mesajele noastre nu sunt preluate, reprezentantii nostri sunt exclusi de la dezbateri, aceste trusturi dirijeaza deja opinia publica inducand rezultatele dorite de aceia care controleaza Romania de 26 de ani! Practic a fost instaurata, in anul electoral, CENZURA, cu toate ca aceasta este interzisa in mod expres de Constitutie!

Aceleasi fete triste, asa-zisi formatori, fabrica in fiecare zi pe posturile nationale o AGENDA FALSA a populatiei! Invoca schimbarea clasei politice, fara ca ei sa incerce sa se schimbe, slujbasi ai acelorasi cercuri de interese, la comanda acelorasi grupuri de lobby care s-au instalat in structurile de forta ale statului!

Aceleasi personaje dubioase invitate la toate posturile de televiziune, cu subiecte propagandistice de partide, in afara AGENDEI CETATEANULUI! Aceasta nu este democratie! Libertatea de expresie, garantata de Constitutie a fost abolita! Cer luciditate si solidaritate! Libertatile noastre au fost confiscate, pervertite, ucise! Nu avem voie sa ne predam in fata acestor vrasmasi ai poporului roman!”, a postat Aurelian PAVELESCU pe contul sau de Facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o zi ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

4 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

4 zile ago