Aurelian PAVELESCU : “Avertisment! NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!”

Presedintele PNTCD, Aurelian PAVELESCU,  ii avertizeaza pe presedintele Romaniei, pe primul ministru, Parlamentul, ambasada SUA si UE la Bucuresti si Comisia Europeana ca in tara noastra nu vor avea loc “alegeri libere si corecte in 2016”. Aurelian Pavelescu vorbeste chiar de fraudarea alegerilor locale si parlamentare in Romania, acuzand manevrele oculte ale marilor partide de pe scena politica din Romania, care elimina din jocul electoral partidele care nu platesc sau nu-si permit sa plateasca trusturile de presa.

 Aurelian PAVELESCU: “Avertisment! NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!”

Avertisment! Catre Presedintele Romaniei, Primul-Ministru, Parlament, Ambasada SUA si Ambasadele UE la Bucuresti, Comisia Europeana! In Romania NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!
Dragi romani! Se pregateste, din nou, intr-o traditie de 26 de ani, fraudarea alegerilor locale si parlamentare.

Vorbesc astazi numai despre CENZURA, eliminarea din jocul electoral a partidelor care NU platesc trusturile de presa, folosite si manipulate politic!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Marile trusturi de presa, nationale, au inceput jocul murdar, de eliminare din cursa electorala a partidelor incomode sponsorilor lor, si anume partidelor corupte, care au confiscat spatiul public. Mesajele noastre nu sunt preluate, reprezentantii nostri sunt exclusi de la dezbateri, aceste trusturi dirijeaza deja opinia publica inducand rezultatele dorite de aceia care controleaza Romania de 26 de ani! Practic a fost instaurata, in anul electoral, CENZURA, cu toate ca aceasta este interzisa in mod expres de Constitutie!

Aceleasi fete triste, asa-zisi formatori, fabrica in fiecare zi pe posturile nationale o AGENDA FALSA a populatiei! Invoca schimbarea clasei politice, fara ca ei sa incerce sa se schimbe, slujbasi ai acelorasi cercuri de interese, la comanda acelorasi grupuri de lobby care s-au instalat in structurile de forta ale statului!

Aceleasi personaje dubioase invitate la toate posturile de televiziune, cu subiecte propagandistice de partide, in afara AGENDEI CETATEANULUI! Aceasta nu este democratie! Libertatea de expresie, garantata de Constitutie a fost abolita! Cer luciditate si solidaritate! Libertatile noastre au fost confiscate, pervertite, ucise! Nu avem voie sa ne predam in fata acestor vrasmasi ai poporului roman!”, a postat Aurelian PAVELESCU pe contul sau de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ovidiu Raețchi, candidatul PNL la primaria sectorului 5, pus pe fuga de cateva sute de oameni

Dum feb. 28 , 2016
Protejatul Alinei Gorghiu, Ovidiu Raețchi, candidatul PNL la primaria sectorului 5, a fost huiduit la scena deschisa si pus pe fuga de cateva sute de oameni din cartierul bucurestean Ferentari. Oamenii au fost extrem de revoltati de prezenta in cartierul lor a parlamentarului “de Dubai”, Ovidiu Raețchi alegandu-se nu doar cu huiduieli […]
Ovidiu Raețchi, candidatul PNL la primaria sectorului 5, pus pe fuga de cateva sute de oameni

Poate vă place și:

libris.ro