RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Aurelian PAVELESCU : “Avertisment! NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!”

Print Friendly, PDF & Email

Presedintele PNTCD, Aurelian PAVELESCU,  ii avertizeaza pe presedintele Romaniei, pe primul ministru, Parlamentul, ambasada SUA si UE la Bucuresti si Comisia Europeana ca in tara noastra nu vor avea loc “alegeri libere si corecte in 2016”. Aurelian Pavelescu vorbeste chiar de fraudarea alegerilor locale si parlamentare in Romania, acuzand manevrele oculte ale marilor partide de pe scena politica din Romania, care elimina din jocul electoral partidele care nu platesc sau nu-si permit sa plateasca trusturile de presa.

 Aurelian PAVELESCU: “Avertisment! NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!”

Avertisment! Catre Presedintele Romaniei, Primul-Ministru, Parlament, Ambasada SUA si Ambasadele UE la Bucuresti, Comisia Europeana! In Romania NU vor avea loc alegeri libere si corecte in 2016!
Dragi romani! Se pregateste, din nou, intr-o traditie de 26 de ani, fraudarea alegerilor locale si parlamentare.

Vorbesc astazi numai despre CENZURA, eliminarea din jocul electoral a partidelor care NU platesc trusturile de presa, folosite si manipulate politic!

Marile trusturi de presa, nationale, au inceput jocul murdar, de eliminare din cursa electorala a partidelor incomode sponsorilor lor, si anume partidelor corupte, care au confiscat spatiul public. Mesajele noastre nu sunt preluate, reprezentantii nostri sunt exclusi de la dezbateri, aceste trusturi dirijeaza deja opinia publica inducand rezultatele dorite de aceia care controleaza Romania de 26 de ani! Practic a fost instaurata, in anul electoral, CENZURA, cu toate ca aceasta este interzisa in mod expres de Constitutie!

Aceleasi fete triste, asa-zisi formatori, fabrica in fiecare zi pe posturile nationale o AGENDA FALSA a populatiei! Invoca schimbarea clasei politice, fara ca ei sa incerce sa se schimbe, slujbasi ai acelorasi cercuri de interese, la comanda acelorasi grupuri de lobby care s-au instalat in structurile de forta ale statului!

Aceleasi personaje dubioase invitate la toate posturile de televiziune, cu subiecte propagandistice de partide, in afara AGENDEI CETATEANULUI! Aceasta nu este democratie! Libertatea de expresie, garantata de Constitutie a fost abolita! Cer luciditate si solidaritate! Libertatile noastre au fost confiscate, pervertite, ucise! Nu avem voie sa ne predam in fata acestor vrasmasi ai poporului roman!”, a postat Aurelian PAVELESCU pe contul sau de Facebook

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline