Bulibaseala cazului „E.coli” si manipularea abjecta de care dau dovada autoritatile s-a internationalizat via Italia

Ne-am plans adeseori de faptul ca in Romania se exceleaza la capitolul incompetenta. Adevarul este ca si in alte state cu „pretentii” exista autoritati cel putin la fel de incompetente ca autoritatile de pe plaiurile mioritice.

Dupa ce initial au operat un bebelus bolnav (fara a fi nevoie) de apendicita, „specialistii” italieni au ajuns la o alta concluzie suprinzatoare: branza de „OAIE” din Romania nu era de oaie, ci de „VACA”! Agricultorii din Romania ar trebui sa se considere norocosi ca „specialistii” italieni nu au ajuns la concluzia ca branza era de „BERBEC”!

Adevarul este ca pentru italieni nu conta ce fel de branza este, important era sa se interzica exportul branzii romanesti pe piata din Italia. De mai multa vreme, producatorii italieni din industria prelucrarii laptelui s-au plans ca piata italiana este invadata de produse lactate romanesti, mai ieftine si mult mai cautate decat cele autohtone, atat din cauza pretului cat si a gustului. Acestia chiar au acuzat producatorii romani ca exporta in Italia produse lactate contrafacute, astfel explicandu-se si preturile mici ale produselor romanesti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Sunt interese foarte mari, jucatori economici cu o influenta colosala pe piata europeana, care isi permit sa manipuleze si sa intoarca „adevarul” in interesul lor.

Se dovedeste astfel ca declaratia ministrului agriculturii din Romania a fost o decizie criminala indreptata impotriva agriculturii si producatorilor din Romania. Cand ai la indemana o asemenea declaratie data la un asemenea nivel nu poti face altceva decat sa incerci sa-ti protejezi economia locala. Si italienii se pare ca stiu sa-si protejeze producatorii din tara lor!

Bulibaseala cazului „E.coli” si manipularea abjecta de care dau dovada autoritatile s-a internationalizat via Italia

Inca de la bun inceput, acest caz al imbolnavirii bebelusilor a fost extrem de suspect, atat prin modalitatea in care s-au desfasurat anchetele, cat si prin modul in care autoritatile statului au inteles sa comunice „transparent” cu mass media.

VEZI: Bacteria E. Coli nupoate fi cauza decesului copiilor şi nici a sindromului hemolitic-uremic

Una din mamicile copiilor bolnavi a specificat foarte clar ca fetita sa de doar 4 luni nu a mancat niciodata branza de la „Lactate Bradet”, singurul aliment pe care l-a consumat fiind laptele praf. De altfel, aceasta mamica nu este singurul caz, existand de asemenea si alte familii cu bebelusi bolnavi care au declarat ca nu au consumat niciodata produse Bradet.

[alert-announce]”Oameni buni nu mai judecati. Fetita mea avea doar 4 luni cand am ajuns cu ea la spital cu aceasta bacterie. Am fost prima cu acest caz. Eu nu i-am dat nimic fetiței decat lapte praf. Atat!! Daca se spune ca din branza de la Bradet este bacteria….copilul meu de unde o are?? Totul a inceput la noi de cand m-am internat cu fetita in spital la Pitesti la pediatrie. Voi da din nou un interviu și voi explica tot.”[/alert-announce]

Bulibaseala cazului "E.coli" si manipularea abjecta de care dau dovada autoritatile s-a internationalizat via Italia
Bulibaseala cazului „E.coli” si manipularea abjecta de care dau dovada autoritatile s-a internationalizat via Italia

https://youtube.com/watch?v=H6tFpnb5AEM

Foto: Nasul TV

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Portalul MaghiaRomania condamna ferm mesajul si recitarea versurilor, ca si manipularea tinerei de 15 ani de catre HVIM

sâm mart. 19 , 2016
Portalul MaghiaRomania condamna ferm mesajul si recitarea versurilor, precum si manipularea adolescentei de 15 ani de catre gruparea extremista HVIM ( Miscarea de Tineret a celor 64 de comitate). Clipul video devenit viral pe retelele de socializare din Romania in acest moment a fost realizat in anul 2013, prezentand o adolescenta […]
Portalul MaghiaRomania condamn ferm mesajul si recitarea versurilor, ca si manipularea tinerei de 15 ani de catre HVIM, Foto: Facebook.com

Poate vă place și:

libris.ro