libris.ro

Afara, haimanalelor!

Afara, haimanalelor!

COSMIN GUȘE a facut safeaua!

Nu am știut niciodata de unde sa-l apuc pe Cosmin Gușe și am sfarșit prin a fi mefient fața de persoana sa. L-am vazut de mai multe ori insoțindu-se cu indivizi pe care ii cunoșteam prea bine ce le poate pielea! Ca s-a desparțit dupa aceea de unul ca Basescu n-a mai contat! Cine nu s-a desparțit de Basescu?!… Asta nu se pune, ci conteaza numai ca la un moment dat te-ai putut inhaita cu un astfel de personaj!…

 Afara, haimanalelor!

Dar gestul lui Cosmin Gușe de alaltaieri ii repara integral imaginea, daca chiar ar fi ceva de reparat! Ma refer la anunțul dat pe post ca la Realitatea TV nu mai au ce cauta haimanalele care au semnat scrisoarea de obediența fața de inamicii neodihniți ai neamului romanesc, fața de liderii anti-romanismului instituționalizat! Dispar astfel de pe ecranul Realitatea TV cateva personaje care, oricum, speriau publicul de fiecare data cand apareau și iși deversau veninul in urechile noastre! Este din toate punctele de vedere un mare caștig pentru postul de televiziune, pentru viața noastra publica, ca persoane care nu au niciun respect pentru ideea de democrație și pentru ideea naționala sunt marginalizate, ostracizate, alungate din cetate printr-o decizie liber și senin asumata, cum a facut Cosmin Gușe deunazi!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sper ca domnul Cosmin Gușe sa fie bun de saftea și pe urma sa sa procedeze la fel și alte televiziuni! Și tot așa: prin anunțuri publice! Cutare haimana nu mai are ce cauta in conștiința publica!…

Sincer ma bucur pentru parinții lui Adrian Niculescu, a carui fiecare apariție publica nu a intrat niciodata in consonanța cu valorile pe care profesorii Alexandru Niculescu și Florica Dimitrescu le-au promovat toata viața lor! Cu cat va aparea mai rar Adrian Niculescu in public, cu atat mai liniștite vor fi batranețile iluștrilor sai parinți!… Nu mi-e greu sa banuiesc ce va fi fiind in sufletul dumnealor!… Imi iau libertatea de a face aceste afirmații ca unul pe al carui umar domnul Sandu Niculescu a plans, literalmente a plans din pricina necazurilor pe care le avea de pe urma odraslei, candva neurecheata la timp!…

In general, reacția publicului romanesc la lipsa de masura și de bun simț a celor ce au nascocit legea antilegionara, mai exact spus anti-romaneasca, este reconfortanta. Nemernicii primesc o replica pe masura ticaloșiei lor! Nu au avut atata minte sa o prevada! Șarpele, cand se satura de bine, iese la drum! Ca Alexandru Florian, acest neica nimeni care a devenit factor al vieții noastre publice!… Cine ar fi crezut ca poate fi cineva atat de nerușinat?! Cine ar fi crezut ca o nulitate patenta poate starni atatea discuții, atata galceava?!

Inca o data: felicitari Cosmin Gușe! Felicitari Bogdan Rareș! Felicitari Oana Stanciulescu! Ați dovedit, toți trei, ca „simțiți romanește”! Nu-i de colo pentru un patron de televiziune, un redactor de televiziune și un ziarist TV!

Ion Coja

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info