libris.ro

Multinationalele care detin marile lanturi de magazine refuza Legea Produselor Romanesti. Asociatia Marilor Retele Comerciale contesta legea pentru ca „submineaza comertul modern”

Multinationalele care detin marile lanturi de magazine refuza Legea Produselor Romanesti. Asociatia Marilor Retele Comerciale contesta legea pentru ca „submineaza comertul modern”

Ca si in cazul Legii Dării în Plată, atunci cand bancile cu capital strain din Romania au facut un lobby agresiv impotriva propunerii legislative, recurgand inclusiv la presiuni si santaj asupra mediului politic si al opiniei publice, acum multinationalele care detin marile lanturi de supermarketuri din Romania se opun Legii Produselor Romanesti care obliga marile magazine sa ofere spre vanzare cel putin 50% produse romanesti, ingrijorate de faptul ca le vor scadea profiturile uriase.

Multinationalele care detin marile lanturi de magazine refuza Legea Produselor Romanesti. Asociatia Marilor Retele Comerciale contesta legea pentru ca „submineaza comertul modern”

Pana acum, marile retele de magazine din Romania considerau ca piata romaneasca este cea mai potrivita sa absoarba toate gunoaiele si produsele de slaba calitate care nu aveau loc pe piata europeana, inclusiv produse expirate sau care nu indeplineau normele impuse de catre legislatia europeana. Si asta n-o spunem noi, a spus-o chiar ministrul agriculturii din Romania:

 „In Romania sunt cazuri in care salamul se spala cu otet si se pune iar in vanzare. Romania este o piata de mana a zecea in care se aduc produse din strainatate cu termene expirate“, a declarat ministrul agriculturii Achim Irimescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Multinaționalele Straine ce dețin Supermarketurile refuza Legea Produselor Romanesti. Asociatia Marilor Retele Comerciale acuza ca propunerea legislativa care obliga supermarketurile sa ofere cel putin 50% produse romanesti „submineaza comertul modern”.

Ca si in cazul Bancilor Straine si Supermarketurile Straine din Romania considera ca profiturile pot fi intotdeauna cat mai mari si ca pot fi obținute in orice condiții in detrimentul cetațenilor si a producatorilor romani. Nu va trece mult si lobbistii internaționali ai supermarket-urilor straine din Romania vor incepe sa se perinde pe la Președinție ca si-n cazul Legii Darii in Plata.”, scrie fluierul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info