Germania

Culmea corectitudinii politice: germanul care i-a strigat teroristului din Munchen sa se opreasca, este pus sub acuzare de catre autoritatile din Germania!

A trecut inca putina vreme de la atentatul terorist din Munchen, savarsit de catre Ali Sonboly, un tanar de 18 ani care ucis 9 oameni si ranit inca alti 16. Multora dintre noi ne-a ramas atunci in memorie scena in care Thomas Salbey, un barbat de 57 de ani care pe 22 iulie 2016 striga la terorist sa se opreasca si sa nu mai macelareasca oamenii.

Curajosul neamt a aruncat atunci cu o sticla de bere inspre terorist, intr-o incercare disperata de a-l opri:

„Tot ce aveam era o sticla de bere pe care s-o arunc inspre el, insa daca as fi avut o arma l-as fi impuscat in cap”, spunea Thomas Salbey la momentul respectiv.

Culmea corectitudinii politice: germanul care i-a strigat teroristului din Munchen sa se opreasca, este pus sub acuzare de catre autoritatile din Germania!

Singuraticul si deviantul Sonboly a ucis in urma atacului sau terorist noua persoane, in special tineri prezenti in preajma complexului comercial datorita diverselor atractii, si a ranit de asemenea alte 16 persoane, iar apoi s-a sinucis la aproape un kilometru distanta de scena masacrului.

Culmea corectitudinii politice vine de abia acum: Thomas Salbey, germanul curajos care l-a infruntat pe terorist tipand la el si incercand sa-l opreasca, va fi anchetat si pus sub acuzare de catre autoritatile din Germania!

Florian Weinzierl, purtatorul de cuvant al biroului Procurorului de stat din Munchen a confirmat ca Thomas Salbey este investigat.

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

10 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

16 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

17 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

o zi ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago