International

Liderul Hezbollah sustine afirmatia lui Trump: „Obama a creat intr-adevar ISIS!”

Liderul organizatiei Hezbollah, Hassan Nasrallah, sustine afirmatiile facute de catre miliardarul american Donald Trump cu privire la faptul ca Barack Obama s-ar afla in spatele infiintarii si finantarii Statului Islamic.

Hassan Nasrallah, liderul gruparii teroriste Hezbollah, a uimit asistenta la un eveniment organizat in sudul Libanului, acesta citandu-l pe Donald Trump, actualul candidat republican la presedintia SUA, care facuse niste acuzatii uluitoare impotriva presedintelui Barack Obama, precum acesta ar fi fondat Statul Islamic cu scopul de a destabiliza situatia geopolitica din aceasta zona.

Liderul Hezbollah sustine afirmatia lui Trump: „Obama a creat intr-adevar ISIS!”

Liderul Hezbollah a mai adaugat ca declaratiile candidatului la presedintia SUA sunt bazate pe fapte si pe documente, amintind de miile de soldati pe care Nasrallah i-a trimis in Siria pentru a lupta impotriva ISIS alaturi de fortele guvernamentale siriene, declarand ca acestia au constatat ca Statul Islamic foloseste tehnica de lupta si echipament militar de origine americana, acestea fiind dovezile ca SUA ajuta ISIS pentru a destabiliza Orientul Mijlociu.

Dupa scandalul izbucnit in presa din SUA dupa declaratia incendiara a lui Donald Trump, candidatul republican a revenit si a spus ca afirmatiile sale au fost sarcastice, lasand sa se inteleaga ca de fapt Barack Obama nu a infiintat literalmente gruparea terorista ISIS.

Sursa: Conspiratii.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

15 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago