Oculta mondiala

Paul Romer, economistul-sef al Bancii Mondiale, isi doreste enclave independente in tarile UE pentru refugiatii musulmani

V-ati intrebat vreodata pana unde poate merge dorinta papusarilor lumii de a distruge statele nationale si a forma o lume condusa din umbra de un guvern mondial? Ei bine, Paul Romer, noul economist-sef al Bancii Mondiale, a declarat intr-un interviu acordat presei suedeze ca Suedia ar putea rezolva criza migratiei formand niste enclave complet independente de legislatia suedeza, unde sa fie distribuiti miile de refugiati musulmani, potrivit cotidianul.ro.

Cu alte cuvinte, Paul Romer isi doreste formarea unor enclave in Suedia in interiorul carora legile suedeze sa nu mai fie valabile, ceva asemanator regiunii Kosovo, unde musulmanii isi fac legile si „dreptatea” dupa bunul plac.

Paul Romer, economistul-sef al Bancii Mondiale, isi doreste enclave independente in tarile UE pentru refugiatii musulmani

“Problema refugiatilor este uriasa, dar exista solutii. Suedia, o tara putin populata, ar putea arenda o bucata de teritoriu cat Hong Kongul. Aceasta ar putea atrage milioane de oameni care s-ar sustine reciproc si nu ar costa nimic… Este important ca aceasta zona libera sa fie considerata independenta, cu propriile legi si reguli, si sa nu fie considerata o parte a Suediei. Cei care ar trai aici nu ar fi cetateni suedezi, ci ar fi total separati de restul societatii”, a declarat Paul Romer, potrivit cotidianul.ro

Observam cu ingrijorare ca se accelereaza procesul distrugerii identitatii nationale a popoarelor europene si se incearca cu indarjire diluarea rapida a populatiei europene pana la momentul in care se va ajunge intr-un punct fara de intoarcere.

A accepta sa creezi de bunavoie in propriul stat un „stat in stat”, o enclava in care sa functioneze dupa cea mai mare probabilitate legi precum Sharia, ar insemna o decizie total inconstienta din partea statelor UE, o adevarata sinucidere a civilizatiei europene.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Pentru Paul Romer! HAC LA GATUL TAU IN CATEVA ZECI DE ANI ATAT TIE CAT SI COPIILOR TAI! O SA FII VITA NOASTRA A POPULATIEI ISLAMICE DACA DEVENIM UNA!

Recent Posts

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

26 de secunde ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

21 de minute ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

o oră ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

3 ore ago