Mihai Tirnoveanu

Drapelul și Biserica, mai actuale ca oricând, acum când forțele politice au reușit să aducă țara în pragul unui război intern

Drapelul și Biserica, mai actuale ca oricând, acum când forțele politice au reușit să aducă țara în pragul unui război intern. Liderii PSD prin acțiunile lor alimentează cu cel mai tare combustibil mașinăria rețelei străine ce sfâșie România din interior. Au creat mult doritul ”element emoțional” care rostogolește ”bulgărele de zăpadă” (LA FEL ca la alegerile prezidențiale din 2014) reușind ”performanța” să-l transforme pe sasul Iohanis în ”eroul” luptei anticorupție. L-au ridicat în doar câteva zile de pe ”pragul” electoral undeva în fruntea clasamentului.

Grupările Soroș se simt ca peștele-n apă, salvându-se pe ele însele iar Rusia și Ungaria își freacă mâinile de bucurie făcându-și planuri comune în privința României cu puțin timp înaintea centenarului Marii Uniri. Biserica și Armata rămân singurele forțe de stabilitate. Din păcate un partid naționalist capabil să gestioneze situația nu există.

În astfel de momente de mare criză se simte mai mult ca oricând lipsa lui, marea politică fiind în mâna celor care NU acționează pentru România. De aceea, Biserica și Armata sunt singurele forțe care într-un mod mai mult sau mai puțin direct ar putea rupe Nodul Gordian ce ștrangulează țara, nu de acum, ci de prea mulți ani adunați de ”ghinion” pentru România.

O piatră poate sparge un geam dând foc la Țară. Aceeași piatră poate însă să fie așezată la Temelia sa. Așadar, să ne întrebăm cu toții, ce facem cu piatra?

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

18 minute ago

Primarul din Satu Mare: 14 mai 1970 a însemnat o tragedie pentru orașul nostru, dar în același timp și un moment de renaștere

Marți, 14 mai 2024, la Satu Mare s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele…

21 de ore ago

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR Carei pentru funcția de primar sfidează comunitatea locală și nu recunoaște limba oficială…

o zi ago