George Soros

Grupul pentru România îşi exprimă îngrijorarea faţă de actiunile asociaţiilor şi fundatiilor finantate de magnatul Soros pe teritoriul Romaniei

Grupul pentru România îşi exprimă îngrijorarea faţă de actiunile asociaţiilor şi fundatiilor finantate de magnatul Soros pe teritoriul Romaniei.

Grupul pentru România îşi exprimă îngrijorarea faţă de consecinţele deosebit de grave pe care le au asupra societăţi româneşti acţiunile destabilizatoare ale persoanelor fizice şi juridice finanţate de magnatul american George Soros, născut în Ungaria.
Imediat după Revoluţia din 1989, în România au fost înregistrate mai multe persoane juridice, asociaţii şi fundaţii, finantate, direct sau indirect, de miliardarul George Soros.

Deşi, formal, aceste asociaţii şi fundaţii declară că urmăresc scopuri umanitare, sociale şi educaţionale, în realitate, în opinia noastră, ele se implică în activitatea politică, acţionând pentru slăbirea statului naţional, pentru sprijinirea activităţilor antiromâneşti, pentru exploatarea sălbatică a resurselor naturale şi de forţă de muncă ale României de către mafia financiară transnaţională.

Acţiunile destabilizatoare ale asociaţiilor şi fundaţiilor finanţate de miliardarul Soros au fost constatate nu numai în ţara nostră ci şi în Ungaria, Polonia, Ukraina, Rusia, Macedonia, s.a., unele din aceste state declarând indezirabilă persoana George Soros şi interzicând parţial sau în totalitate aceste asociaţii şi fundaţii.

În aceste condiiţii, Grupul pentru România sesizează Parlamentul despre pericolul pe care îl reprezintă aceste asociaţii şi fundaţii pentru statul român, pentru stabilitatea economico-financiară şi siguranţa naţională a României şi solicită constituirea unei comisii parlamentare care să verifice informaţiile vehiculate de presă referitoare la acţiunile acestor asociaţii şi fundaţii, să dispună măsuri pentru interzicerea acelora care desfăşoara acţiuni antiromâneşti.
1 februarie 2017.

Sursa: Constantin Cojocaru

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Acest Soros este implicat in actiuni destabilizatoare si in SUA, finantand protestele anti Trump, scrie presa. In Rusia organizatiile sorosiste sunt oblicate sa se declarate ,,agenți străini,, ceea ce unora nu le place. După mine probabil că cineva are mare interes ca sa controleze tot ce e progresist, sa acapareze economia, presa, cultura, educatia, sanatatea in interesele lor meschine. Acești manechini creațti de fundațiile sorosiste actiuneaza in toata Europa, si in caz daca spui lucrurilor pe nume, esti stigmatizat, declarat homofob etc etc Vorba lui Eminescu din Împărat și proletar ,, Minciuni şi fraze-i totul ce statele susţine,
    Nu-i ordinea firească ce ei a fi susţin;
    Averea să le aperi, mărirea ş-a lor bine,
    Ei braţul tău înarmă ca să loveşti în tine,
    Şi pe voi contra voastră la luptă ei vă mân'.

    După mine Eminescu oferă răspuns la întrebările actuale

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago