Antiromanism

Televiziunile si ziarele mari din Romania au devenit prostituatele multinationalelor!

Televiziunile si ziarele mari din Romania au devenit prostituatele multinationalelor! Amenintate si santajate cu retragerea publicitatii si/sau anularea contractelor de publicitate, majoritatea televiziunilor si ziarelor mari din Romania au ajuns sa se prostitueze pentru a apara interesele multinationalelor. Nicicand nu a fost mai vizibil ca acum faptul ca in tara noastra nu mai exista presa libera.

In timp ce despre unele posturi TV sau ziare se stia de multa vreme ca sunt inregimentate in solda unor anumite formatiuni sau tabere politice sau ideologice, fiind mai degraba gurile de foc care faceau propaganda pentru a apara diverse interese, unele televiziuni si ziare inca mai pastrau macar o firava aparenta deontologica.

Televiziunile si ziarele mari din Romania au devenit prostituatele multinationalelor!

Demonstrandu-ne foarte clar ca miza protestelor este una cu mult mai mare decat abrogarea ordonantei de urgenta a actualei guvernari, multinationalele din Romania si papusarii care se afla in spatele lor au recurs acum pe fata la santaj si la amenintari impotriva celor care nu le sustin punctul de vedere si interesele pur antiromanesti.

Abia acum se vede cat de vulnerabila este Romania impotriva multinationalelor!

Este cutremurator sa constati acum faptul ca practic strainii fac legea in Romania si poporul roman nu mai este suveran, efectiv aruncandu-se votul romanilor la cosul de gunoi ori de cate ori vointa populara din Romania nu este „sincronizata” cu planurile papusarilor externi si ale multinationalelor care au ajuns sa conduca mediul politic, economic si social din tara noastra.

Foarte multi dintre romani au remarcat faptul ca unele televiziuni si ziare mari din Romania au schimbat macazul practic peste noapte in ceea ce priveste opinia lor fata de protestele din strada, o schimbare total nenaturala si lipsita de deontologie, fortata de santajele si amenintarile la care au recurs multinationalele si anumite ambasade carora le multumesc unii romani naivi.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

4 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

10 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

11 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

20 de ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago