Tradatorii Romaniei

Paul Hitter: „M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic”

Paul Hitter: „M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic”. Artistul Paul Hitter se solidarizeaza cu televiziunile care au fost amenintate si santajate de multinationale cu retragerea publicitatii si/sau anularea contractelor de publicitate.

Demonstrandu-ne foarte clar ca miza protestelor este una cu mult mai mare decat abrogarea ordonantei de urgenta a actualei guvernari, multinationalele din Romania si papusarii care se afla in spatele lor au recurs acum pe fata la santaj si la amenintari impotriva celor care nu le sustin punctul de vedere si interesele pur antiromanesti. Abia acum se vede cat de vulnerabila este Romania impotriva multinationalelor!

Am constatat in ultima vreme ca ne aflam in fata unui fenomen extrem de vizibil prin care ni se demonstreaza ca banii au ajuns sa influenteze directia politica si sa manipuleze opinia publica si societatea civila.

Paul Hitter: „M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic”

„M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic.
Cum?Boicotându-le produsele.M-am uitat pe listă şi mi-am dat seama că….o să ies şi mai ieftin şi mai sănătos înlocuindu-le 🙂)
E trist ca exista oameni care incearca sa inchida posturi de televiziune sperand ca in felul asta o sa ne uitam toti la Digi,o sa-l ascultam pe Moise la radio si o sa votam asa cum trebuie.Ori ei,ori noi,am ratat epoca in care ar fi trebuit sa traim..„, scrie Paul Hitter intr-o postare pe facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago