Pamflet

Pana la urmă, chiloții lui Tăriceanu si ai lui Bădiță nu sunt chiar atat de diferiti. La nevoie, ar putea sa-si dea reciproc cu tesla-n…

Pana la urmă, chiloții lui Tăriceanu si ai lui Bădiță nu sunt chiar atat de diferiti. La nevoie, ar putea sa-si dea reciproc cu tesla-n…

In timp ce in Parlamentele tarilor din lumea civilizata se regasesc somitățile din toate domeniile, recunoscute intern și international, si mai ales care si-au dovedit un patriotism devotat fata de tarile lor, la noi in Romania sunt promovate ca modele niste specimene care de multe ori abia sunt in stare sa-si lege singuri sireturile la papuci sau sa-si traga nadragii si sa-si acopere goliciunea fizica, intelectuala si sufleteasca.

De ceva vreme circula mai multe stiri despre „activitatea” debordanta si mobilizatoare a lui Florin Bădiță, chilotosul care a organizat No pants day (Ziua fara pantaloni) la metrou in Bucuresti. Sa ajungi la concluzia ca un asemenea individ poate scoate in strada multimi uriase de oameni nu este doar tragicomic, ci ba chiar absolut ingrijorator. Dintr-un individ care se loveste in public cu cartile peste organele „sensibile” (vezi VIDEO), presa de propaganda din Romania a facut peste noapte un mare lider si model mobilizator pentru proteste (!?).

Pana la urmă, chiloții lui Tăriceanu si ai lui Bădiță nu sunt chiar atat de diferiti. La nevoie, ar putea sa-si dea reciproc cu tesla-n…

De ce spunem ca pana la urmă, chiloții lui Tăriceanu si ai lui Bădiță nu sunt chiar atat de diferiti? La nevoie, ar putea sa-si dea reciproc cu tesla-n…

Potrivit unui articol din luna aprilie 2016 publicat de catre curentul.info, Tăriceanu nu era in scoala tocmai ceea ce am numi noi astazi un model pentru tineri, un exemplu care sa-i mobilizeze, „să le stârnească elanul făptuitor…”, ci dimpotriva, se lupta sa evite corigentele si repetentia:

„(…)foaia matricolă (n.r. a lui Tăriceanu) din  liceu. Notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu în clasa aXIa, în afară de Limba Franceză unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33 şeful Senatului abia reuşea să treacă anul. În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul scolar 1968-1969 Calin Popescu Tariceanu, pe trimestrul I are media 5 la Romana, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot atât la Matematica. În trimestrul II, la Limba romana: profesoara Soroiu îi incheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizica. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic” și Calin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 – 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XIIa G.
Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu, în anul al doilea de facultate când rămâne repetent.”

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Glasul.info

Note/Surse:

[1] curentul.info [2] ioncoja.ro

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago