Stiri

Cine sunt cei care indeamna la „lupta” anticoruptie? Unii care nu vor sa-si plateasca datoriile!

Cine sunt cei care indeamna la „lupta” anticoruptie? Unii care nu vor sa-si plateasca datoriile! In ultima vreme, o gramada de lupi moralisti s-au intruchipat in liderii anvangardei propagandistice a mobilizarii „maniei corporativo-proletare” a romanilor impotriva coruptiei. Unul dintre acesti lupi moralisti deconspirati, se dovedeste a fi si Moise Guran, fata de care necazurile se tin scai in ultimul timp.

Dupa ce aplicatia Biziday pentru prevenirea si anuntarea cutremurelor s-a dovedit a fi un adevarat fiasco, Guran fiind ridiculizat pentru cateva zile bune atat in presa cat si in mediul virtual, mai ales de catre utlizatorii reletelor de socializare, iata ca Tribunalul Bucuresti da o sentinta prin care Moise Guran pierde un proces legat de niste datorii care le avea catre o firma. Cum ramane atunci cu propaganda impotriva coruptiei? Pai se cade ca tu, unul care vrei sa eviti sa-ti platesti datoriile, sa vorbesti despre coruptia altora?

Cine sunt cei care indeamna la „lupta” anticoruptie? Unii care nu vor sa-si plateasca datoriile!

Potrivit stirilekanald.ro, jurnalistul Moise Guran are de platit in jur de 300.000 de lei dupa ce BIZIDAY COSULTING SRL a pierdut un proces la Tribunalul Bucuresti. In luna aprilie a anului 2015, o alta firma a dat in judecata firma BIZIDAY COSULTING SRL pentru neplata unor datorii, iar decizia Tribunalului Bucuresti a fost una defavorabila lui Moise Guran.

„Obliga parata la plata urmatoarelor sume: 255.741,86 lei reprezentand contravaloare servicii conform contractului nr.101/1.08.2013;  46.909,38 lei reprezentand comision suplimentar aferent serviciilor conform contractului nr.101/1.08.2013;  la plata dobanzii legale penalizatoare asupra debitului principal de la data scadentei pana la achitarea efectiva a debitului”, scrie in solutia data de catre judecatori

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

9 ore ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago