Imigranti

UE spune ca poate forta toate statele uniunii sa primeasca imigranti!

UE spune ca poate forta toate statele uniunii, inclusiv Polonia, sa primeasca imigranti, scrie breitbart.com. Comisarul Uniunii Europene pentru Migraţie spune ca sunt solutii prin care pot fi obligate toate statele UE sa se conformeze programului de relocare a imigrantilor.

Dimitris Avramopoulos a facut aceasta declaratie marti in Polonia, unde a vizitat  Agentia de Paza Europeana a Frontierelor, Frontex

Polonia refuză in continuare să accepte migranți, argumentând că aceștia sunt de fapt în majoritatea lor migranți economici, nicidecum refugiați de război, și ca acestia ar putea constitui un potențial pericol.

UE spune ca poate forta toate statele uniunii sa primeasca imigranti!

Planurile de relocare au fost concepute cu scopul de a mai ușura din presiunea imensa exercitata asupra țărilor care au luat greul valului de migranți: Italia și Grecia.

Fără a face referire si la Polonia, Avramopoulos a declarat că UE detine in acest moment „instrumentele, mijloacele și puterea“ pentru a convinge toți membrii pentru a se conforma și ca va face o evaluare a răspunsului până la sfârșitul lunii septembrie. El a menționat insa nici un fel de sancțiuni pentru tarile care nu se conformeaza planului de relocare a migrantilor.

„Comisarul (Doamne ce nume NKVD-ist) Uniunii Europene pe probleme de migratie declara ca exista metode pentru a obliga TOATE statele Europene sa primeasca, prin relocare, migranti musulmani. Asta este pasiunea Uniunii Europene acum, cand e clar ca prin aceste practici vor distruge Europa. Sa stiti ca nu Putin, nu Erdogan si nu Trump au distrus Europa, ci daca imi permiteti, Axa Răului, Bruxelles-Berlin.”, scrie pe facebook Dan Grunea 

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • UE s-o oblige pe Merkel sa isi pastreze refugiatii sau mai bine ar fi sa fie repatriati...nu vrem islamizarea si corcirea poporului roman si asa avem destui pe care ii toleram de secole si acum cer drepturi speciale...NU sa nu acceptam deportatii cancelarului Merkel ....sa ne aducem romanii nostri acasa sa ramanem MAJORITARI ....sa fim atenti sa nu modifice constitutia , care interzice popularea teritoriului cu populatii straine...
    Polonia refuză in continuare să accepte migranți, argumentând că aceștia sunt de fapt în majoritatea lor migranți economici, nicidecum refugiați de război, și ca acestia ar putea constitui un potențial pericol.

Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago