Canada

Progresismul distructiv: Canada legalizeaza consumul de marijuana

Progresismul distructiv: Canada legalizeaza consumul de marijuana. Incepand cu data de 1 iulie 2018, autoritatile guvernamentale de la Ottawa vor legaliza consumul de marijuana, potrivit cbc.ca, citate de jurnal.md.

Masura legislativa urmeaza a fi anuntata pe data de 10 aprilie, urmand in linii mari, recomandarile unui grup de lucru prezidat de catre Anne McLellan, fostul ministru liberal al Justitiei.

Autoritatile guvernamentale se vor asigura ca exista un stoc sigur de marijuana care sa acopere cererea pietei, urmand ca apoi sa fie licentiati producatori autohtoni.

Progresismul distructiv: Canada legalizeaza consumul de marijuana

Decizia legata de cum va fi distribuita si vanduta marijuana, ca de altfel si decizia asupra pretului, vor fi luate la nivelul provinciilor locale. Cetatenilor canadieni care vor opta pentru a-si cultiva singuri plantele, autoritatile le vor impune o limita de patru plante pe locuinta.

Legalizarea consumului de marijuana in Canada reprezinta indeplinirea uneia dintre promisiunile din campania electorala a lui Justin Trudeau, actualul prim ministru al Canadei. Pana acum, tarile europene care au mai legalizat consumul de marijuana sunt: Olanda, Spania si Italia.

Iata ca usor dar sigur, toate blestematiile propuse de catre noul curent al progresismului se concretizeaza in masuri „legale” care afecteaza viata de zi cu zi a oamenilor la nivel global. Progresismul distructiv incearca pe toate caile posibile, iar in unele cazuri, acolo unde intalneste prostie, incompetenta si tradare din partea autoritatilor, chiar reuseste sa impuna „legalizarea” unor abominatii impotriva firii si a naturii umane; sa nu uitam ca recent in Suedia, dupa poligamie, tineretul liberal suedez a cerut legalizarea incestului si a necrofiliei.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 ore ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago