Pamflet

Republica Moldova ofera 10 ani de scutiri de taxe si impozite pentru romanii care isi iau cetatenia moldoveneasca!

Republica Moldova ofera 10 ani de scutiri de taxe si impozite pentru romanii care isi iau cetatenia moldoveneasca! Confruntate cu o grava criza demografica provocata in special de exodul tot mai ingrijorator al populatiei active catre tarile vestice, autoritatile de la Chisinau s-au grabit pentru a implementa un proiect legislativ prin care cetatenii Romaniei care isi iau cetatenia Republicii Moldova si se angajeaza ca vor avea rezidenta in aceasta tara pentru minim cinci ani, vor primi niste facilitati fiscale sub forma unor scutiri complete de taxe si impozite pe o perioada de 10 ani.

Masura a fost votata in plenul Parlamentului Republicii Moldova de aproape toate formatiunile politice, opinie separata facand doar comunistii lui Dodon, carora le-ar fi fost pe plac mai degraba sa aduca niste cazaci din estul Ucrainei sau populatie din Siberia.

Republica Moldova ofera 10 ani de scutiri de taxe si impozite pentru romanii care isi iau cetatenia moldoveneasca!

Cativa dintre antreprenorii romani, satui de prigoana si haituirea la care i-a supus atat ANAF-ul cat si alte institutii ale statului roman, si-au anuntat deja intentia de a-si muta afacerile si rezidenta in Republica Moldova, depunandu-si impreuna cu intreaga familie dosarele pentru obtinerea cetateniei moldovenesti.

Autoritatile de la Chisinau spera astfel sa copie cu succes modelul implementat la nivelul Europei de catre Angela Merkel, pentru a suplini lipsa populatiei active provocata de catre exodul fortei de munca din Moldova catre tarile vestice si a rezolva astfel macar o mica parte din problema crizei demografice care a facut ca unele regiuni din Republica Moldova sa fie acum practic in mare masura depopulate.

[textblock style=”2″]

1 APRILIE

PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

[/textblock]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

23 de ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

4 zile ago