Economie

Incepand cu anul 2018, cei cu venituri mai mici de 2000 de lei ar putea sa nu mai fie impozitati!

Incepand cu anul 2018, cei cu venituri mai mici de 2000 de lei ar putea sa nu mai fie impozitati! Ministerul de Finante din Romania ia in considerare incepand cu anul fiscal 2018 anularea impozitarii pentru persoanele care au venituri de orice fel mai mici de 2000 de lei.

Astfel, printr-o asemenea masura, romanilor cu venituri lunare mai mici de 2000 de lei le-ar ramane in buzunare intreaga suma castigata, urmand ca pentru veniturile cuprinse intre 2000 – 6000 de lei impozitul sa fie de asemenea scazut de la procentul de 16% la 10%.

Nu acelasi lucru este insa planuit si pentru cei care au venituri lunare mai mari de 6000 de lei, acestia ramanand impozitati in continuare cu 16%.

Incepand cu anul 2018, cei cu venituri mai mici de 2000 de lei ar putea sa nu mai fie impozitati!

Aceasta ar fi o masura fiscala nesperata si binevenita pentru multi romani ale caror venituri lunare nu trec de pragul de 2000 de lei, insa masurile luate in calcul de catre Ministerul de Finante ar urma sa fie aplicate incepand cu 1 ianuarie 2018, moment in care guvernantii doresc sa treaca in sfarsit si in Romania la o impozitare progresiva, potrivit actualului program de guvernare.

Masura are atat sustinatori cat si contestatari in lumea economica, cei mai inversunati fiind insa cei din tabara „liberala”, care continua sa se alarmeze ca nu vor fi destui bani pentru implementarea unei astfel de masuri si ca se va lua la final inapoi cu doua maini ce s-a dat acum cu o singura mana.

Nota noastra: Bani au fost mereu si vor fi in Romania pentru o asemenea masura, dovada cea mai clara o reprezinta amploarea jafurilor de la ANRP, jafurile din energie, jafurile din contractele publice pentru asfaltari/autostrazi, jafurile din retrocedarile frauduloase din Transilvania, etc.

Ce-i sperie cel mai tare pe multi dintre politicienii care zbiara ca nu sunt bani, este faptul ca le va ramane lor de ros un ciolan mult prea gol…

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida…

2 ore ago

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

o zi ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

o zi ago