Austria

Stapanii isi dau in judecata colonia: grupul austriac OMV a dat in judecata România!

Stapanii isi dau in judecata colonia: grupul austriac OMV a dat in judecata România! Incredibil, dar adevarat: grupul austriac OMV a avut tupeul de a cere statului roman sa ii ramburseze peste o treime din banii pe care austriecii i-au platit pentru asa zisa „privatizare” a Petrom, si asta in conditiile in care austriecii de la OMV nu si-au respectat contractul semnat la privatizarea Petrom, iar Consiliul Concurentei  a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre OMV!

Mai mult chiar,  OMV Petrom este o companie pe care DIICOT a investigat-o timp de aproximativ un an si jumatate pentru evaziune fiscala, potrivit bursa.ro.

Grupul OMV da acum in judecata statul roman, cerand rambursarea a peste o treime din banii platiti la „privatizarea” Petrom, pentru cheltuielile cu dezafectarea sondelor inchise, preluate de la fosta companie romaneasca.

[notice]In timp ce intreprinzatorii romani sunt executati rapid, OMV este cercetata si nu prea pentru evaziune fiscala[/notice]

Stapanii isi dau in judecata colonia: grupul austriac OMV a dat in judecata România!

La data de 7 martie, OMV a actionat in judecata statul roman la Curtea de Arbitraj de la Paris, acuzand autoritatile statului roman ca nu au respectat prevederile incluse in contractul de privatizare legate de plata daunelor de mediu, potrivit Economica.net.

[notice]Consiliul Concurentei  a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre OMV![/notice]

Observam astfel ca in pofida tuturor lucrurilor sesizate pana acum de catre presa din Romania dar si de catre unii politicieni si societatea civila, OMV-ul tine sa-si ateste in continuare statutul de „stapan” in colonia numita Romania, iar in loc sa-si recunoasca greselile contraataca sarind direct la beregata statului roman.

[info]Sursa:Glasul.info[/info]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

18 ore ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

o zi ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

2 zile ago