Stiri

Socant! Un doctor roman a fost blocat pe retelele de socializare pentru postari antinaziste?

Socant! Un doctor roman a fost blocat pe retelele de socializare pentru postari antinaziste?

Pentru ca si-a exprimat o opinie impotriva curentului mainstream cu privire la obligativitatea vaccinurilor in Romania, doctorului Adrian Cacovean i-a fost timp de o saptamana restrictionat accesul la una dintre retelele de socializare potrivit mai multor utilizatori, din cauza ca ar fi facut „propaganda antinazista”(!?).

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, doctorul Adrian Cacovean a avut curajul sa vorbeasca despre o asa numita „dictatura medicala nazista”. Cum postarea sa a fost masiv distribuita si a circulat intens pe retelele de socializare, mai mult ca sigur ca a atras atentia cuiva deranjat de exprimarea unor astfel de opinii.

Socant! Un doctor roman a fost blocat pentru postari antinaziste?

Internautii au sesizat acest lucru, facand publica actiunea de cenzura indreptata impotriva doctorului Adrian Cacovean. Inainte de a fi blocat, doctorul Cacovean a facut o postare impotriva celor pe care el ii numeste „niste lepre cu meningita morala”. Ultimele postari de pe contul sau de facebook sunt de pe data de 26 aprilie 2017:

[quote style=”4″ author=”Cacovean Adrian”]Niste lepre cu meningita morala, care au mancat banul de vaccin, ii considera ciumati pe cei nevaccinati.[/quote] [quote style=”4″ author=”Ditta Depner”]Doctorul Adrian Cacovean a fost blocat de facebook pentru postari antinaziste!Traim vremuri interesante…cine mai crede ca te poti exprima liber in ziua de astazi…sa ne intrebe si pe noi astia care avem altfel de opinii …incomode..[/quote]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

4 minute ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

o oră ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

3 ore ago

Primarul din Satu Mare: 14 mai 1970 a însemnat o tragedie pentru orașul nostru, dar în același timp și un moment de renaștere

Marți, 14 mai 2024, la Satu Mare s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele…

o zi ago