Stiri

Gigi Becali: „Cappo di tutti capi a fost Băsescu!”

Gigi Becali: „Cappo di tutti capi a fost Băsescu!”

La România TV s-a petrecut inca un episod din lungul conflict dintre Gigi Becali si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Convins de faptul ca fara aprobarea lui Basescu nu s-ar fi intreprins actiunile care au dus la arestarea si apoi la inchiderea sa in spatele gratiilor, Gigi Becali a lansat niste acuzatii grave intr-o interventie la România TV. Drept replica, Basescu a afirmat ca il va actiona in judecata pentru aceste acuzatii.

De asemenea, Gigi Becali spune ca o sursa din jandarmerie ar fi auzit ca exista ordin venit de la Basescu pentru ca patronul FCSB sa aiba parte de cat mai multe dificultati in inchisoare, potrivit stiripesurse.ro.

Gigi Becali: „Cappo di tutti capi a fost Băsescu!”

[quote style=”4″ author=”Gigi Becali”]„O sa aflu cine m-a bagat la puscarie. Comanda a fost data de SRI. Fara aprobarea lui Basescu nu se facea nimic. Daca el nu zicea da, nu se intampla niciodata. Cappo di tutti capi a fost Basescu. Mi s-a spus ca am fost executat pentru ca eram in echipa lui Crin Antonescu si el nu trebuia sa iasa presedintele Romaniei. Mi-a spus seful jandarmeriei la ureche atunci cand eram in puscarie ca Basescu suna sa dea ordin sa nu fac puscarie usoara”[/quote] [quote style=”4″ author=”Traian Basescu”]„Sa aflam cine a fost seful jandarmeriei din judet cand el a fost inchis. Sa vedem daca l-am sunat sau nu. S-a ajuns la un nivel de ridicol incredibil. Spre cinstea sa si conform caracterului sau Bolcas aproba intelept. Minciuni incredibile ale lui Becali. Cum credeti ca un presedinte ar suna sa se ocupe de un detinut sau sa dea un presedinte aprobari la SRI? O minciuna. Niciodata nu am spus sa se faca un dosar sau sa dau aprobare cuiva sa i se faca dosar. O minciuna. Nu am intervenit. O sa il chem in judecata si pe seful jandarmeriei si pe domnul Becali. Ii dau in judecata pe amandoi ca eu cred ca e sincer Becali. Asa o sa ii dau in judecata si pe Rusanu si pe Sorin Rosca Stanescu pentru ce au spus”[/quote]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Cu se se mai laudă USR-iștii: propunerea legislativă privind dreptul la avort a primit raport de adoptare

Oana Cambera, deputat neafiliat, fostă USR și PLUS, acum ajunsă vicepreședinte la partidul Reper, se…

2 ore ago

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

7 ore ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

8 ore ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

9 ore ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

11 ore ago