Rusia

Inca o propaganda abjecta ni se confirma: Exxon si Chevron se opun sanctiunilor impotriva Rusiei

Inca o propaganda abjecta ni se confirma: Exxon si Chevron se opun sanctiunilor impotriva Rusiei

Cainii de paza din presa din Romania care apara mereu interesele strainilor pe teritoriul tarii noastre, urlau din rasputeri ca oricine se opune exploatarilor de gaze de sist in Romania de catre companii precum Chevron si Exxon sunt pro rusi.

Cea mai mare rusine din istoria abuzurilor autoritatilor statului roman impotriva propriilor sai cetateni de dupa oribilul episod din 1907 este fenomenul Pungesti, acolo unde taranii romani au suferit imense abuzuri, fiindu-le incalcate pana si cele mai elementare drepturi prevazute in Constitutia Romaniei.

Inca o propaganda abjecta ni se confirma: Exxon si Chevron se opun sanctiunilor impotriva Rusiei

Marile companii petroliere din SUA, Exxon si Chevron, se alatura lui Trump si se opun impotriva stabilirii unor noi sanctiuni impuse Rusiei.

Gigantii petrolieri americani se tem ca impunerea unor noi sanctiuni impotriva Federatiei Ruse ar putea opri unele dintre cele mai importante proiecte din domeniul exploatarilor de petrol si gaze din intreaga lume in care sunt implicati si importanti parteneri rusi, potrivit Market Watch, citat de ecowatch.com.

Oricine avea curajul sa se opuna otravirii solului romanesc de catre Chevron era calificat imediat ca pro rus si demonizat de catre propagandistii din intreaga presa mainstream. Acum aceasta propaganda abjecta ni se confirma: nu era nimeni interesat de independenta energetica a Romaniei ci doar de apararea propriilor interese economice.

Vedem astfel inca o data cat de infecta este o parte a presei din Romania, care actioneaza de mult timp impotriva intereselor cetatenilor romani, aparand interesele companiilor straine, a corporatiilor si multinationalelor care n-au nici cel mai mic respect pentru legislatia romaneasca si drepturile fundamentale ale locuitorilor Romaniei.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

6 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

7 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

15 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

6 zile ago