Economie

Globalistii au transformat Brazilia din „Ordine si progres” in haos si regres. Urmeaza si Romania acelasi model?

Globalistii au transformat Brazilia din „Ordine si progres” in haos si regres. Urmeaza si Romania acelasi model?

Nu a trecut chiar atat de multa vreme ca sa nu ne putem aminti cum in urma cu putin timp Brazilia era mai mereu laudata de globalisti si de catre sclavii lor din presa progresista pentru „deschiderea” de care a dat dovada pe aproape toate planurile.

Pentru o lunga bucata de timp, sclavii din presa dedicata trup si suflet conspiratiei mondialiste au ridicat in slavi Brazilia, prezentand-o lumii intregi ca pe un nou tigru al economiei, o tara care si-a deschis larg portile (n.r. catre momelile economice prin care marii papusari ai lumii distrug continente intregi) si care a avut un rol determinant in intarirea rolului societatii civile.

Am subliniat intentionat „rolul societatii civile”, pentru ca aceeasi societate civila pe care autoritatile din Brazilia au scarpinat-o mereu in cornite se afla acum la originea unui haos cumplit, cu proteste transformate in adevarate lupte de strada, soldate cu morti si raniti, cu magazine sau alte cladiri devastate, cu o tara cuprinsa nu de „Ordine si proges” asa cum scrie pe steagul Braziliei, ci mai degraba de haos si regres. Va suna cumva cunoscut acest scenariu?

Globalistii au transformat Brazilia din „Ordine si progres” in haos si regres. Urmeaza si Romania acelasi model?

Pe acelasi model subred este „laudata” si Romania, fiind si ea de asemenea prezentata ca un nou tigru al economiei „emergente” din sud-estul Europei si un adevarat rai al multinationalelor. Acelasi model destabilizator al asa zisei „societati civile” pregatita mereu pentru miscari de tip anarhist il regasim implementat si in Romania.

Noul presedinte al Braziliei, Dilma Rousseff, a continuat si el politica „societatii deschise” (n.r. vezi rolul jucat de Soros si fundatiile sale in fortarea „deschiderii” societatilor), la fel ca pe vremea regimului lui Lula da Silva, atunci cand Brazilia era permanent laudata de sclavii din presa internationalista.

Insa cum a venit momentul in care fostul presedinte brazilian sa se trezeasca si sa constate ca a fost distrus aproape in totalitate majoritatea capitalului autohton si sa ceara cresterea nivelului de trai si al salariilor cetatenilor brazilieni, cum a si ajuns imediat sa fie supus unui adevarat jihad mediatic din partea presei progresiste, urmat la scurt timp de o perchezitie si o condamnare la ani grei de temnita. Fix acelasi model functioneaza si in Romania. Cum se trezeste vreun politician mioritic sa propuna sau sa ia niste masuri in interesul poporului roman, cum este imediat linsat  de urgenta de presa locala si de liderii europeni, sau de sclavii din presa lacustelor mondiale.

Cu cat mai tare se imbogatesc multinationalele si corporatiile straine, cu atat de tare urla si presa din Romania despre cresterea economiei „romanesti”. Cum se iau masuri cu adevarat si pentru cresterea nivelului de trai al romanilor incepe rapid presa din Romania sa urle ca urmeaza un dezastru economic. Jalnice slugi mai avem atat in politica cat si in presa din Romania.

Daca nu se trezeste cineva capabil din politica romaneasca si din institutiile care reprezinta pilonii de baza ai statului roman sa recunoasca acest pericol, Romania se poate si ea transforma oricand intr-o Brazilie metamorfozata peste noapte din „tigru economic” si „rai al multinationalelor” intr-o tara cuprinsa de haos si regres.

Sursa: Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

5 zile ago