Globalistii au transformat Brazilia din “Ordine si progres” in haos si regres. Urmeaza si Romania acelasi model?

Globalistii au transformat Brazilia din “Ordine si progres” in haos si regres. Urmeaza si Romania acelasi model?

Nu a trecut chiar atat de multa vreme ca sa nu ne putem aminti cum in urma cu putin timp Brazilia era mai mereu laudata de globalisti si de catre sclavii lor din presa progresista pentru “deschiderea” de care a dat dovada pe aproape toate planurile.

Pentru o lunga bucata de timp, sclavii din presa dedicata trup si suflet conspiratiei mondialiste au ridicat in slavi Brazilia, prezentand-o lumii intregi ca pe un nou tigru al economiei, o tara care si-a deschis larg portile (n.r. catre momelile economice prin care marii papusari ai lumii distrug continente intregi) si care a avut un rol determinant in intarirea rolului societatii civile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Am subliniat intentionat “rolul societatii civile”, pentru ca aceeasi societate civila pe care autoritatile din Brazilia au scarpinat-o mereu in cornite se afla acum la originea unui haos cumplit, cu proteste transformate in adevarate lupte de strada, soldate cu morti si raniti, cu magazine sau alte cladiri devastate, cu o tara cuprinsa nu de “Ordine si proges” asa cum scrie pe steagul Braziliei, ci mai degraba de haos si regres. Va suna cumva cunoscut acest scenariu?

Globalistii au transformat Brazilia din “Ordine si progres” in haos si regres. Urmeaza si Romania acelasi model?

Pe acelasi model subred este “laudata” si Romania, fiind si ea de asemenea prezentata ca un nou tigru al economiei “emergente” din sud-estul Europei si un adevarat rai al multinationalelor. Acelasi model destabilizator al asa zisei “societati civile” pregatita mereu pentru miscari de tip anarhist il regasim implementat si in Romania.

Noul presedinte al Braziliei, Dilma Rousseff, a continuat si el politica “societatii deschise” (n.r. vezi rolul jucat de Soros si fundatiile sale in fortarea “deschiderii” societatilor), la fel ca pe vremea regimului lui Lula da Silva, atunci cand Brazilia era permanent laudata de sclavii din presa internationalista.

Insa cum a venit momentul in care fostul presedinte brazilian sa se trezeasca si sa constate ca a fost distrus aproape in totalitate majoritatea capitalului autohton si sa ceara cresterea nivelului de trai si al salariilor cetatenilor brazilieni, cum a si ajuns imediat sa fie supus unui adevarat jihad mediatic din partea presei progresiste, urmat la scurt timp de o perchezitie si o condamnare la ani grei de temnita. Fix acelasi model functioneaza si in Romania. Cum se trezeste vreun politician mioritic sa propuna sau sa ia niste masuri in interesul poporului roman, cum este imediat linsat  de urgenta de presa locala si de liderii europeni, sau de sclavii din presa lacustelor mondiale.

Cu cat mai tare se imbogatesc multinationalele si corporatiile straine, cu atat de tare urla si presa din Romania despre cresterea economiei “romanesti”. Cum se iau masuri cu adevarat si pentru cresterea nivelului de trai al romanilor incepe rapid presa din Romania sa urle ca urmeaza un dezastru economic. Jalnice slugi mai avem atat in politica cat si in presa din Romania.

Daca nu se trezeste cineva capabil din politica romaneasca si din institutiile care reprezinta pilonii de baza ai statului roman sa recunoasca acest pericol, Romania se poate si ea transforma oricand intr-o Brazilie metamorfozata peste noapte din “tigru economic” si “rai al multinationalelor” intr-o tara cuprinsa de haos si regres.

Sursa: Glasul.info

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Realitatea despre propaganda progresista a unei presupuse cresteri economice "romanesti"

mie iul. 26 , 2017
Realitatea despre propaganda progresista a unei presupuse cresteri economice “romanesti” Cu toate ca trompetele din presa din Romania ( intentionat nu am scris presa romaneasca, pentru ca aceasta nu prea mai exista) zbiara cu disperare despre o presupusa crestere economica “romaneasca”, realitatea de zi cu zi noi romanii o cunoastem […]
Constantin Cojocaru: "ROMANIA ARE O CREŞTERE ECONOMICĂ TOXICĂ!"

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro