Uniunea Europeana

Politicienii de stânga din Parlamentul European neaga crimele comunismului! Se vrea ca UE sa fie o noua Uniune Sovietica?

Politicienii de stânga din Parlamentul European neaga crimele comunismului! Se vrea ca UE sa fie o noua Uniune Sovietica? Grupul politicienilor de stânga din Parlamentul European s-a revoltat la auzul vestii ca administratia prezidentiala din Estonia a organizat o conferinta ministeriala cu tema „Moștenirea în Europa secolului 21 a Crimelor comise de Regimurile Comuniste”.

In repetate randuri, diversi politicieni europeni au comparat directivele abuzive ale autoritatilor de la Bruxelles cu celebrele directive ale comisarilor sovietici care faceau la propriu legea in tarile satelit din blocul sovietic, iar Uniunea Europeana cu Uniunea Sovietica.

[info]Primești CADOU la un parfum sau un ceas comandat din selecție[/info]

Politicienii de stânga din Parlamentul European neaga crimele comunismului! Se vrea ca UE sa fie o noua Uniune Sovietica?

Politicienii europeni de stânga au considerat conferinta din Estonia ca fiind „o insultă a memoriei istorice a Europei”, potrivit Euractiv.

„Intr-o perioada in care extrema-dreapta si neo-nazismul profita in urma esecului politicilor europene, a pune semnul egal intre nazism si comunism este fals din punct de vedere istoric, periculos si inacceptabil. Mai mult decat atat, faptul ca guvernul estonian a ales sa se concentreze asupra crimelor comunismului demostreaza foarte clar intentia de a folosi institutia presedintiei rotative a Uniunii Europene in scopuri de propaganda ideologica”, au argumentat europarlamentarii de stanga

Constatam astfel ca Occidentul este infiltrat de neomarxisti intr-o proportie chiar mai mare decat fostele state comuniste sau ex-sovietice.

Cand o planeta intreaga este constienta de faptul ca numarul victimelor comunismului este de cateva ori mai mare decat cel al victimelor provocate de nazism, este totusi putin cam de porc sa negi crimele comunismului. In schimb, aceiasi neomarxisti obraznici impun legi de incriminare a negarii unor anumite „adevaruri istorice”. In Transnistria de pilda, se pedepseste penal negarea „importantei misiunii de pacificare a Rusiei in Transnistria”.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago