Stiri

Mirel Palada l-a lovit cu pumnul in nas pe senatorul Mihai Goțiu de la USR?

Mirel Palada l-a lovit cu pumnul in nas pe senatorul Mihai Goțiu de la USR?

Invitati amandoi la postul de televiziune B1, sociologul Mirel Palada si senatorul Mihai Goțiu de la USR au ajuns sa-si schimbe cateva replici taioase dupa care situatia a degenerat, iar moderatoarea emisiunii a precizat ca oaspetii sai din platou s-au incaierat in pauza emisiunii, iar Mireal Palada l-ar fi lovit cu pumnul in nas pe Mihai Goțiu.

Chiar daca scandalul intre cei doi a continuat atat in timpul emisiei cat si in timpul pauzei, deznodamantul intalnirii a fost totusi unul neasteptat, sfarsindu-se cu o agresiune, asa cum relateaza si cei de la dcnews.ro.

Mirel Palada l-a lovit cu pumnul in nas pe senatorul Mihai Goțiu de la USR?

Dupa ce ambii invitati ai postului de televiziune B1 au parasit platoul in timpul pauzei publicitare, vicepreședintele Senatului a avut o interventie telefonica la Realitatea TV prin care a anuntat ca va depune o plangere penala impotriva sociologului Mirel Palada.

Daca pana acum senatorul Mihai Goțiu de la USR devenise celebru in presa pentru imaginile cu el dormind in Parlamentul Romaniei si pe retelele de socializare prin intermediul distribuirii unor imagini controversate cu el dormind pe plaja, acum politicianul intra din nou in atentia publicului prin acest incident mai putin intalnit prin platourile televiziunilor.

„Nu am vazut emisiunea in care Mirel Palada a recurs la violenta fizica impotriva unui adversar politic. Nu conteaza ce a declansat furia lui Palada. Daca PSD sau aripa sa dizidenta nu il sanctioneaza urgent prin eliberarea din orice calitate in partid si orice slujba platita din bani publici, isi asuma golania, caracterul suburban, grobianismul si dispretul lui Palada impotriva cetatenilor pe care domnul Mihai Gotiu ii reprezinta. De fapt impotriva tuturor cetatenilor romani, care merita altceva in reprezentarea politica.”, a scris pe contul sau de Facebook fostul ministru al justitiei, Raluca Alexandra Prună

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

5 ore ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

o zi ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

o zi ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

o zi ago