Stiri

Reactii diverse cu privire la conflictul Palada vs Goţiu. Traian Basescu: „Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada”

Reactii diverse cu privire la conflictul Palada vs Goţiu. Traian Basescu: „Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada”

Societatea romaneasca a avut reactii dintre cele mai diverse imediat dupa aflarea stirii ca Mirel Palada l-a pocnit in platoul televiziunii B1 TV pe senatorul USR Mihai Goţiu. In timp ce unii condamna gestul sociologului Palada, gasindu-l absolut incalificabil, o alta parte a societatii romanesti jubileaza, considerand ca USR-istul era un personaj care merita o asemenea corectie fizica.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a avut o reactie foarte dura cu privire la gestul sociologului Mirel Palada, anuntand de asemenea ca de acum incolo nu va mai accepta invitatia nici unei televiziuni care il va invita pe Mirel Palada.

Reactii diverse cu privire la conflictul Palada vs Goţiu. Traian Basescu: „Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada”

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv.
Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale.
Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a postat fostul presedinte Traian Basescu

Raluca Alexandra Prună, fostul Ministru al Justitiei din Romania, este chiar si mai categorica, cerand celor de la PSD sa il suspende de urgenta pe Mireal Palada din orice functie pe care ar ocupa-o in partid.

„Nu am vazut emisiunea in care Mirel Palada a recurs la violenta fizica impotriva unui adversar politic. Nu conteaza ce a declansat furia lui Palada. Daca PSD sau aripa sa dizidenta nu il sanctioneaza urgent prin eliberarea din orice calitate in partid si orice slujba platita din bani publici, isi asuma golania, caracterul suburban, grobianismul si dispretul lui Palada impotriva cetatenilor pe care domnul Mihai Gotiu ii reprezinta. De fapt impotriva tuturor cetatenilor romani, care merita altceva in reprezentarea politica.”, a postat pe contul sau de Facebook fostul ministru al justitiei, Raluca Alexandra Prună

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

16 Mai 1600 – Mihai Viteazul ia Cetatea Suceava fără niciun fel de luptă, pur și simplu i se deschid porțile cetății

Sub spectrul unei iminente reveniri a lui Sigismund Báthory cu scopul de a recuceri Transilvania…

10 ore ago

Cu se se mai laudă USR-iștii: propunerea legislativă privind dreptul la avort a primit raport de adoptare

Oana Cambera, deputat neafiliat, fostă USR și PLUS, acum ajunsă vicepreședinte la partidul Reper, se…

17 ore ago

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

22 de ore ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

23 de ore ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

24 de ore ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

o zi ago