Site icon Glasul.info

Cineva are curajul sa spuna tristul adevar: “Klemm este Guvernatorul coloniei România!”

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, invita romanii la un webchat in care ii pot pune intrebari in direct, foto: presidency.ro

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, invita romanii la un webchat in care ii pot pune intrebari in direct, foto: presidency.ro

Cineva are curajul sa spuna tristul adevar: “Klemm este Guvernatorul coloniei România!”

De cate ori am spus-o noi, in repetate randuri chiar, ca Romania a ajuns o biata colonie, jefuita de resurse, de oamenii talentati si de forta de munca, ne-au sarit in cap numeroase persoane revoltate. Oricate argumente am adus pentru a le arata tuturor ca tara noastra a fost transformata intr-o simpla piata de desfacere, prin distrugerea industriei, economiei, agriculturii si capitalului autohton, si intr-o sursa de materii prime si forta de munca ieftina, tot n-au fost de ajuns pentru a acoperi propaganda care ridica in slavi occidentul si politicile sale “civilizatoare”.

Acum, din ce in ce mai multi politicieni si oameni din presa din Romania spun clar si raspicat ca tara noastra este colonie, ba chiar s-a identificat si un guvernator. Deputatul Liviu Plesoianu afirma ca ambasadorul american “Klemm este Guvernatorul coloniei România!”.

“Klemm este Guvernatorul coloniei România!

Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației! Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă noțiunea de stat suveran și independent mai are vreo însemnătate, atunci avem obligația să REACȚIONĂM, atât la nivel instituțional, cât și la nivel cetățenesc!

…Și nu, domnul Klemm nici nu trăiește într-un Univers paralel, nici nu e “prost informat”. Domnul Klemm știe exact care este situația REALĂ din România. La fel de bine cum știe și Iohannis. Știu amândoi că România e capturată de o entitate metastatală, știu amândoi că România e condusă de fapt de un Stat Paralel, nevotat de nimeni și care nu reprezintă pe nimeni. Știu amândoi, pentru că sunt parte din el amândoi! Iohannis e Președintele Statului Paralel, iar Klemm e Ambasadorul SUA în acest stat paralel. Cu România nu au absolut nicio legătură niciunul dintre ei.

Dacă nu o spune deschis niciun demnitar, o spun eu: SUA sunt implicate în cel mai înalt grad în crearea a ceea ce eu numesc Noua Securitate! Cu ajutorul lui Băsescu (despre care știm ce satisfacție zicea că-i aduce “Marelui Licurici”), apoi cu ajutorul lui Iohannis (care spunea dezinvolt, de Ziua Unirii, că e în regulă să fie “slugă la americani”), SUA au transformat România în “Statul 51”, un stat american colonie, unde fac absolut tot ce poftesc. La momentul când scriu aceste cuvinte, noi NU suntem în mod real un stat independent și suveran. Am putea deveni, sărbătorind anul viitor Centenarul Marii Uniri. Sau am putea alege să sărbătorim anul Marii Uniri cu SUA, devenind oficial unul dintre statele unite americane.

Dacă vom continua să tolerăm atitudinea asta de stăpân de sclavi pe plantație, atunci ne vom merita soarta! Dacă nu suntem niște râme lipsite de coloană vertebrală, atunci vom reacționa la nivel instituțional și cetățenesc.

Mă încăpățânez să spun: fie să FIM!

P.S. Ați terminat de fumat trabucul, domnule ministru de Externe? Să-l savurați cu plăcere! Nu vreau să vă deranjez cu nimicuri…, a scris deputatul Liviu Plesoianu pe contul sau de Facebook

Exit mobile version