Pentru a evita profesorii care protestau in fata Prefecturii din Iasi, Ministrul Educatiei Liviu Pop a folosit o alta iesire din cladire.
Prezent la IASI pentru a participa la deschiderea noului an academic de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Ministrul Educatiei, Liviu Marian Pop, a avut parte luni, 02 octombrie 2017, de o surpriza neplacuta in fata sediului Prefecturii din Iasi.
Aproximativ 150-200 de cadre didactice protestau in fata Prefecturii Iasi, nemultumite de faptul ca actualii guvernanti nu si-au tinut promisiunile facute in timpul negocierilor cu reprezentantii angajatilor din sistemul de invatamant din Romania.
Pentru a evita profesorii care protestau in fata Prefecturii din Iasi, Ministrul Educatiei Liviu Pop a folosit o alta iesire din cladire
Pentru a evita profesorii care protestau in fata Prefecturii din Iasi, Ministrul Educatiei Liviu Pop a folosit o alta iesire din cladirea administrativa, enervandu-i astfel si mai tare pe protestatarii care ar fi dorit sa discute cu el si sa-si exprime nemultumirile.
Ministrul Educatiei, Liviu Marian Pop, a acceptat sa discute doar cu cativa dintre reprezentantii protestatarilor timp de aproximativ 15 minute, refuzand si la iesirea din institutia publica ieseana sa discute cu profesorii din fata Prefecturii.
In afara pancartelor pe care se puteau citi mesaje precum “Nu ne mai mintiti!”, “Politicieni mincinosi”, “Platiti sentintele”, protestatarii au mai instalat in fata sediului Prefecturii Iasi si doua manechine pe capurile carora au asezat pozele lui Liviu Dragnea si Olguţa Vasilescu.
Glasul.info
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania: RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
La 2 octombrie 1409 este atestată cea mai veche pisanie românească, cea de la Biserica din Streisângeorgiu, Hunedoara. Biserica Sf. Gheorghe din Streisângeorgiu este o biserică ortodoxă aflată în localitatea omonimă, în marginea orașului Călan, județul Hunedoara. Construită în stilul romanic, între 1313-14, pe locul unei biserici de lemn datate 1130-1140, biserica din […]